OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ακραία παρακρατικά στοιχεία έστησαν επεισόδια στον Έβρο, για κυβερνητικό άλλοθι

Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Από χθες κρούσαμε τον κίνδυνο να δημιουργηθούν στημένα έκτροπα από μεταφερόμενους θερμόαιμους, στην σημερινή συγκέντρωση στο Φυλάκιο Έβρου. Πριν από λίγο άτομα ξένα προς την διοργάνωση της διαμαρτυρίας που δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους της περιοχής, προκάλεσαν επεισόδια και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν παραταχθεί μπροστά στην υπάρχουσα δομή του ΚΥΤ Φυλακίου. Η αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας ως αφορμή τις ενέργειες μιας μεμονωμένης ομάδας, προέβησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και κροτίδων κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η συγκέντρωση των Εβριτών.

Γνωστή η μέθοδος. Χτυπάνε οι κουκουλοφόροι επεμβαίνουν τα ΜΑΤ και διαλύονται οι συγκεντρώσεις πνιγμένες στα χημικά. Οι γνωστοί άγνωστοι μαυροφορεμένοι που έδρασαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, στις ΔΕΘ, στο συλλαλητήριο των υγειονομικών στη  Θεσσαλονίκη έκαναν και πάλι το έργο τους. Δημιουργούν συνθήκες πολεμικού κλίματος για να αποθαρρυνθεί η τοπική κοινωνία και να δοθεί άλλοθι στην κυβέρνηση για να κάνει χρήση βίας.

Δεν θέλουν τον κόσμο να αγωνίζεται στους δρόμους και κάνουν τα πάντα να τον αποθαρρύνουν, να τον φοβίσουν. Να μείνει μέσα στους τέσσερις τοίχους και να καταπίνει την μιντιακή προπαγάνδα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου, Χρήστος Τυρμπάκης με ανακοίνωση του καταδικάζει τα γεγονότα και καταγγέλλει πως οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμιά σχέση μαζί τους.

Σχετικά Άρθρα

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice

Αμείωτοι οι ισραηλινοί σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα

otavoice

Πέθανε ο πατριώτης και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

otavoice