Προστυχιά Μόσιαλου- Περιπαίζει την Παναγία- Προσβολή Θείων

Απίστευτη αθλιότητα από τον γνωστό τηλεβόα της επιδημιολογικής τρομοκρατίας και φερέφωνο της κυβερνητικής αυλής και των φαρμακοβιομηχανιών. Ο Ηλίας Μόσιαλος που προβάλεται από το σύστημα ως ειδικός επιστήμονας (;;;), δεν σεβάστηκε ούτε τα Χριστούγεννα και με μια πρόστυχη ανάρτηση του παιριέπαιξε την Παναγία και έκανε ευθεία αναφορά στην αγνότητα της Παρθένου Μαρίας.

«Ότι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως ε; Αμάσητο το κατάπιες», γράφει στο σχόλιο η εικόνα με τον Ιωσήφ και την Μαρία. Το λογοπαίγνιο είναι μια πρωτοφανή αθλιότητα που προσβάλει βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού και την Μητέρα όλων μας.

Αυτοί είναι. Δεν κρύβονται, όπως οι εκδιδόμενες. Τα τσιράκια της νέας τάξης που καβάλησαν μέσω του αλαζόνα πρωθυπουργού το άρμα της εξουσίας. Αυτά τα ανδρείκελα του αθεϊσμού , οι διώκτες της Χριστιανοσύνης. Είναι αυτοί που αποφασίζουν πλέον για τις ζωές μας.

Ξεβρακώθηκαν από την αρχή της πανδημίας, κυνηγάνε και στοχοποιούν τις εκκλησίες ως εστία μετάδοσης. Διώκουν ιερείς και πιστούς. Απαίτησαν και εκβίασαν να μεταφερθεί μέχρι και η ώρα της Ανάστασης του Κυρίου, ενώ απαγόρευσαν την λιτάνευση του Επιταφίου και της Μεγαλόχαρης.

Είναι οι επίσημοι συνομιλητές του Μαξίμου. Θα κινηθεί η εισαγγελία για προσβολή των Θείων; Θα κινηθεί η Ιερά Σύνοδος νομικά κατά του άθλιου ¨επιστήμονα» από τα Lidle ή θα κινείται μόνο κατά όσων δεν ακολουθούν τις γραφές Μητσοτάκη;

Που είναι οι Ράμπο της Ιεράς Συνόδου; Ο Ιωαννίνων, ο Πειραιώς, ο Μεσσηνίας , ο Δράμας; Θα σιωπήσουν απέναντι σε αυτό που θέλουν τα αφεντικά; Που είσαι Ιερώνυμε; Σας τύφλωσαν τα ΕΣΠΑ; 

Η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση για την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου, την οποία χαρακτηρίζει ως “προσβλητική” και σημειώνει ότι ο καθηγητής “χλευάζει την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας που εκπροσωπεί”. “Κανένας δεν μπορεί να επικαλείται το επιχείρημα της ιδιωτικότητας για την ρατσιστική συμπεριφορά του, όταν κατέχει θέσεις κρατικής ευθύνης και εκφράζεται δημοσίως”, επισημαίνει η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωσή της.

Μόνο που μια ανακοίνωση είναι ίση με ένα τίποτα, αν δεν ακολουθήσει παραδειγματική τιμωρία για προσβολή Θείων. Μια ανακοίνωση είναι απλά μια διεκπεραίωση υποτέλειας και άρνησης προς τον Κύριο. 
Σχολιάστε