Επική απάντηση Χαικάλη σε Σκορδά: «Οταν ο Αγαμένων συναντούσε τη Φαίη»

Επική απάντηση από τον ηθοποιό Παύλο Χαικάλη στον πόλεμο που δέχτηκε από την παρουσιάστρια του πρωινάδικου του ANT1 ,  Φαίη Σκορδά και τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα.

Τι δεν άκουσε ο ηθοποιός για την θεατρική παράσταση που ανέβηκε στην Κύπρο και στην οποία πρωταγωνιστεί. Αθέτησε την δήλωση για αποχώρηση από την ενεργή δράση, συμμετέχει σε μια κακής ποιότητας έργο, έπαιξε σε άδειο θέατρο την πρεμιέρα και πολλά υπονούμενα για την ηθική υπόσταση του. Για πρώτη φορά τηλεοπτικός σταθμός βρέθηκε σε θεατρική παράσταση για να παρουσιάσει με παραπλανητικά πλάνα ότι δεν είχε θεατές.

Άστραψε και βρόντηκε ο καταξιωμένος κωμικός και αποστόμωσε το δίδυμο κατηγορώντας τους ότι «εκτελούν συμβόλαιο εξόντωσης του».  Θέλτε να εξαφανίσετε τον Χαικάλη, είπε.

Σήμερα με μια δεικτική ανάρτηση του θυμίζει στην Φαίη Σκορδά πως υπάρχει και παρόν και παρελθόν. Της θύμισε λοιπόν την δημοσιογραφική της επιτυχία με τον γραφικό παίκτη του Fame Story , Αγαμένων, να χαριεντίζετε και να δέχετε τα ερωτικά σαλιαρίσματα σε πανελλήνια θέα, για να πουλήσει τηλεθέαση.

Είναι μια ευθεία απάντηση του καταξιωμένου καλλιτέχνη στην προσπάθεια να αμφισβητηθεί η ποιότητα του έργου του και θύμισε στην «εισαγγελέα» των πρωινάδικων ότι όλοι έχουν παρελθόν που δεν διαγράφεται.

Του Παύλου Χαικάλη το παρελθόν έχει γραφτεί μέσα από ένα πλούσιο και ποιοτικό έργο σε θέατρο και τηλεόραση… κάποιων άλλων το έργο είναι συνώνυμο του κοτσουμπολιού και του ξεκατινιάσματος.

Μπράβο στον Παύλο Χαικάλη…. κάποιος επιτέλους τους έβαλε στην θέση τους, εκεί που πραγματικά ανήκουν.
Σχολιάστε