OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ρεκόρ προσέλευσης – Νέα παράταση μόνο στα εκλογικά κέντρα

Η μεγάλη συμμετοχή  οδήγησε σε νέα παράταση της ψηφοφορίας στις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, για την εκλογή νέας ηγεσίας, αλλά μόνο στα εκλογικά κέντρα, στα οποία υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι. Η εκλογική διαδικασία όπως αναμενόταν έσπασε κάθε προηγούμενο μιας και η πολιτική συγκυρία με τις υποψηφιότητες των έξι μνηστήρων έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της εκλογικής βάσης του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ ψήφιζαν 430 άνθρωποι το λεπτό! Σε 11 χώρες στο εξωτερικό λειτούργησαν 22 εκλογικά τμήματα για τους αποδήμους.

Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν στα 840 εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα και δεν αποκλείεται να δοθεί μικρής διάρκειας παράταση με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ).

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Ηράκλειο της Κρήτης , ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Μεταμόρφωση, ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ταύρο, ο Χάρης Καστανίδης στη Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice