Τουρκία: Βουλευτής δημοσιοποίησε φήμες ότι ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό

Τούρκος βουλευτής δημοσιοποίησε φήμες που λένε ότι “ο Ερντογάν έχει υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο», ενώ την ίδια στιγμή πολλοί βουλευτές διαφόρων κομμάτων επιστρέφουν εσπευσμένα στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος βουλευτής του CHP Aykut Erdoğdu, ανέφερε έκτακτες πληροφορίες για την υγεία του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βουλευτής του κεμαλικού κόμματος CHP με έδρα την Κωνσταντινούπολη, Aykut Erdoğdu, ανάρτησε την σχετική φημολογία.

Ο βουλευτής του CHP εξήγησε πως έγινε αποδέκτης μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα και στο WhatsApp για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν. «Μοναδική μου επιθυμία είναι, να είναι ο Ερντογάν υγιής και ικανός. Η πολιτική μου ζωή ήταν ένας αγώνας κατά του Ερντογάν. Αυτό που θέλω είναι να υγιής για να δώσει λόγο στο λαό στις επόμενες εκλογές» σχολίασε ο Ερντογντού.

Δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς οι Κεμαλικοί έχουν άμεσο συμφέρον να φαίνεται ότι ο Ερντογάν δεν μπορεί να εκτελεί τα προεδρικά του καθήκοντα λόγω υγείας.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι ο Ερντογαν δεν μετέβη στην σύνοδο για την κλιματική αλλαγή στην Γλασκώβη και επέστρεψε εσπευσμένα στην Τουρκία, εγείροντας ανησυχίες πάσης φύσεως για την κίνηση αυτή, ενώ βίντεο τον παρουσιάζουν σε κακή κατάσταση.

 
Σχολιάστε