OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τι απαντά ο Σερβετάλης στους υποκριτές-κατηγόρους που τον στοχοποιήσαν

Ξεκάθαρη και κρυστάλινη είναι η απάντηση που δίνει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, μετά τον κατευθυνόμενο ρημαγδό επικρίσεων που δέχτηκε από υποτιθέμενους υπερασπιστές της εργασίας. Από τις ίδιους υποκριτές, που χειροκροτούσαν όταν χιλιάδες υγειονομικοί έμεναν χωρίς εργασία.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Ρινόκερος που παίζεται στο θέατρο Κιβωτός, είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής στην παραγωγή ότι επειδή ακούγονται διάφορα, δεν θα δεχτεί να συμμετέχει σε μια παράσταση με αποκλεισμούς θεατών. Είχε ξεκαθαρίσεο πως θα αποχωρούσε άμεσα, σε μια τέτοια απόφαση και τους είχε ζητήσει να λάβουν τα μέτρα τους.

Κάτι που η παραγωγή δεν έπραξε και έλαβε το ρίσκο.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο προφανώς δεν ήταν στα πλαίσια της συναδελφικής δεοντολογίας αντιληπτό γαι όσους έσπευσαν να τον καταγγείλουν ως απάνθρωπο που πετάει στο δρόμο 20 ανθρώπους. Προφανώς ο παραλογισμός και η φρενίτιδα της κορονολαγνείας δεν αφήνει ανθρώπους ακόμη και με θεσμική ιδιότητα όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος των ηθοποιών κ. Μπιμπίλας να έχουν σωστή κρίση και τοποθέτηση στο γεγονός.

Όσο για τα μέσα ενημέρωσης που έτρεξαν να τον κατασπαράξουν είναι γνωστός ο ρόλος τους και τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν συρρεύσει από τις γνωστές λίστες, στα ταμεία τους και στις τσέπες των ιδιοκτητών τους.  

Ο Άρης Σερβετάλης βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για τα πιστεύω του και να ποινικοποιήσει την σκέψη του.

Αυτή είναι ολόκληρη η απάντησή του:

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice