Παρέμβαση Μενέντεζ: Να διακοπεί η στρατιωτική βοήθεια στο Αζερμπαιτζάν

Παρέμβαση από τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, πρόεδρο της αμερικανικής επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, μετά την νέα εισβολή του κράτους τρομοκράτη, Αζερμπαιτζάν, στην Αρμενία.

Όπως μας ενημερώει ο δημοσιογράφος του Hellas FM, Δημήτρης Φιλιππίδης από τη Νέα Υόρκη, ο γνωστός φιλέλληνας αμερικανός πολιτικός κατέθεσε πρόταση  για διακοπή της Αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας των $120.000.000 προς το Αζερμπαιτζάν!

Οι σημερινές επιθέσεις στην Αρμενία ειναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ είναι καταιγιστικές. Ο Μπόμπ Μενέντεζ που έχει ιδιάιτερη ευαισθησία στο ζήτημα της Αρμενίας, μιας και η σύζυγός του είναι αρμενικής καταγωγής σηκώνει και πάλι την σημαία κατά των επεκτατικών σχεδίων της Άγκυρας.

Ταυτόχρονα τόσο η Αρμενική κοινότητα, όσο και η ομογένεια έχουν πάρει φωτιά και επιδιώκουν μια ξεκάθαρη απάντηση στα διαρκή εγκλήματα του παντουρκισμού, που τρέφει την εγκληματική δράση του καθεστώτος Αλίεφ.

Τηλεφωνούμε, αναφέρει ο Δημήτρης Φιλιππίδης,  στον Γερουσιαστή Jack Reed πρόεδρο της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ! Τελος στην χρηματοδοτηση της τρομοκρατίας του Αζερμπαιτζάν!
Σχολιάστε