Η μικρή Αγγελικούλα από τη Ρόδο χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξή μας – ΚΟΙNΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Η μικρή Αγγελικούλα από την Ρόδο διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία, μια κατάσταση επικίνδυνη όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του, ο φιλανθρωπικός οργανισμός «παιδική χαρά».

Γι’ αυτό και κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ γίνεται η μετάβαση σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να χειρουργηθεί.

Πριν λίγες εβδομάδες η Αγγελικούλα παραπονιόταν ότι το αριστερό της χέρι μουδιάζει… παραλύει… και δεν μπορεί να το ελέγξει. Έτσι η οικογένεια μπήκε στην διαδικασία να το ερευνήσει. Η μαγνητική έδειξε αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM.

Ο παιδονευρολόγος dr Καπετανάκης συνέστησε την ΑΜΕΣΗ αφαίρεση της δυσπλασίας γιατί υπάρχει κίνδυνος ισχαιμίας και εγκεφαλικής αιμορραγίας. Νοσηλεύτηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και στον Ερυθρό Σταυρό αγγειογραφία. Διαγνώστηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης ( μερικώς εμβολισμός) και ακτινοβολίας GAMMA knife. Οι συγκεκριμένες θεραπείες πραγματοποιούνται μόνο σε ιδιωτική κλινική και το κόστος ανέρχεται περίπου στις 40.000€ . Η μικρή μας φίλη χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει ένα τέτοιο ποσό. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας , ακόμη και 1€ μπορεί να βοηθήσει . Κάνουμε όλοι κοινοποίηση.

Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι Ας το κάνουμε για ακόμη μια φορά

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Πηγή rodiaki.gr
Σχολιάστε