Γερουσιαστής R.Paul κατά A.Fauci: «Κάνουν πειράματα με άγνωστους θανατηφόρους ιούς – Θα θέσουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα»

Από την έναρξη της πανδημίας έχουν διατυπωθεί σοβαρές καταγγελίες ακόμη και από ηγέτες κρατών ότι υπήρξε πλημμελή ή εσκεμμένη διαρροή του COVID-19 από ερευνητικά κέντρα της Κίνας. Μάλιστα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε εκφράσει την ανησυχία του και είχε προβεί σε έρευνα με την αποστολή κλιμακίων επιστημόνων να διεξάγουν ελέγχους. Όμως είχε αναφερθεί πως οι κινεζικές αρχές δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμες και δεν παρείχαν πλήρη ενημέρωση και στοιχεία.

Όμως στην πορεία αποκαλύφθηκαν στοιχεία που δείχνουν πως υπήρχε εμπλοκή από πρόσωπα και οργανισμούς της Δύσης, που χρηματοδοτούσαν τα συγκεκριμένα ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, όπως το εργαστήριο βιολογίας της Γουχάν, που θεωρείται πιθανή εστία μόλυνσης και διασποράς. Επώνυμοι έχουν αναφερθεί σε ανάμειξη φαρμακοβιομηχανιών και επενδυτών στον τομέα Υγείας , όπως ο μεγιστάνας Μπιλ Γκέιτς.

Στα πλαίσια της έρευνας κλήθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας να καταθέσουν πριν από λίγες ημέρες ο Dr. Αntoni Fauci και η Διευθύντρια των CDC Δρ. Rochelle Walensky. Εκεί ακούστηκαν άκρως ενδιαφέροντες απόψεις και καταγγελίες από τους γερουσιαστές, οι οποίοι πίεζαν για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα εμβόλια κατά του Covid-19 και τον κορωνοϊό.

Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν ήταν και αυτά που είπε ο γερουσιαστής Rand Paul για τον A.Fauci, καθώς τον κατηγόρησε ότι χρηματοδότησε έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (κάτι το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό) και πως εκεί έγιναν πειράματα για τον κορωνοϊό, ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι γίνονται και άλλα πειράματα καθώς οι επιστήμονες συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς και δημιούργησαν ιούς με θνησιμότητα έως και 50% οι οποίοι θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στη ζωή όπως την ξέρουμε.

Ο γερουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής συνταρακτικά:

«Dr. Fauci, δεν περιμένω να παραδεχτείτε σήμερα ότι εγκρίνατε τη χρηματοδότηση του ΝΙΗ για την απόκτηση της έρευνας λειτουργιών στην Wuhan, αλλά οι επανειλημμένες διαψεύσεις σας, έχουν κουράσει, και η πλειοψηφία των Αμερικανών ειλικρινά δεν σας πιστεύει.

Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Το ΝΙΗ (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) πράγματι χρηματοδότησε την έρευνα λειτουργίας στην Wuhan παρά τις διαμαρτυρίες σας.

Μπορείτε να το αρνείστε όσο θέλετε, αλλά ακόμη και οι Κινέζοι συγγραφείς του εγγράφου, στην εργασία τους παραδέχονται ότι οι ιοί που δεν βρέθηκαν στη φύση, -ήταν κατασκευασμένοι, και ναι έγιναν πιο αποτελεσματικοί από τα πειράματα.

Η έρευνα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει μια πανδημία ακόμη χειρότερη την επόμενη φορά.

Υποφέρουμε σήμερα από μια (πανδημία) που έχει θνησιμότητα περίπου 1%.

Πειραματίζονται με ιούς που έχουν θνησιμότητα μεταξύ 15 και και 50%.

Ναι, ο πολιτισμός μας θα μπορούσε να κινδυνεύσει από έναν από αυτούς τους ιούς.

Τα πειράματα αυτά που συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς, που έχουν έως και 50% θνησιμότητα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε. Και όμως, κάθεστε εδώ απρόθυμος να αναλάβετε οποιαδήποτε ευθύνη για την τρέχουσα πανδημία και απρόθυμος να λάβετε μέτρα για να αποτρέψετε την πιθανή απελευθέρωση ενός ακόμη πιο θανατηφόρου ιού».

 
Σχολιάστε