Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ: Καρούτζος: «Να δώσουμε τέλος στο καθεστώς των επαγγελματιών συνδικαλιστών»

Από σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ. Είναι ο ασφαλιστικός φορέας των δημοσιογράφων και οι εκλογές ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τετάρη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Καρούτζος, που έχει διατελέσει πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ διεκδικεί με ομάδα συναδέλφων του την εκλογή τους και την ανάληψη της διοίκησης.

Καταγγέλοντας την απερχόμενη διοίκηση για συμπεριφορές επαγγελματικού συνδικαλισμού, ζητά την στήριξη της δημοσιογραφικής κοινότητας για να γίνει ο ΕΔΟΕΑΠ όλων των αφαλισμένων.

Σε ανάρτηση του ο κ. Καρούτζος αναφέρει:

«Από σήμερα και έως την ερχόμενη Τετάρτη ψηφίζουμε για νέο ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΎΘΥΝΑ
Για να δώσουμε τέλος στο καθεστώς των επαγγελματιών συνδικαλιστών που βρίσκονται μακριά από τα προβλήματα των εργαζομένων και διαφεντεύουν τις τύχες μας. Ψηφίζουμε για τον ΕΔΟΕΑΠ όλων των ασφαλισμένων. Τον ΕΔΟΕΑΠ που ονειρευτήκαμε το 2017 όταν πετύχαμε να ψηφιστεί ο νέος νόμος που καθιστά τον ασφαλιστικό μας Οργανισμό έναν Οργανισμό όλων των εργαζομένων συνταξιούχων και ανέργων όλων των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας
Όπως γνωρίζετε είμαι υποψήφιος για το ΔΣ. Δεν ζητω όμως την ψήφο σας μόνο για το πρόσωπο μου αλλά και για τους υπολοίπους 9 εκλεκτούς συναδέλφους…»
Σχολιάστε