«Αδειάζουν» την Παγώνη από το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»- «Μείωση περιστατικών COVID, δεν ζητήσαμε ποτέ ράντζα»

Μεγαλοπρεπές άδειασμα της πανελίστριας  Προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη από την Διοίκηση του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίστηκε  για την κατάσταση που επικράτησε κατά τις εφημερίες στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Επίσης, διαψεύδει ότι το Νοσοκομείο δανείστηκε ράντζα από το «Σωτηρία». Εκτός τόπου και χρόνου τα περί νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου, που ισχυρίστηκε δημόσια η κ. Παγώνη και δημιούργησαν αίσθηση.

“Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας” αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου που επισυνάπτει σχετικό πίνακα με τα στοιχεία για τις εφημερίες.

Γιατί όμως η Ματίνα Παγώνη έδωσε μια άλλη εικόνα τρόμου; Τι επιδιώκει; Μήπως εντάσσεται στην γραμμή κάποιων να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού στην κοινωνία για να περάσουν οι πολιτικές τους αλλά και για να αποσείσουν τις ευθύνες και την ανεπάρκεια τους; 

Ο πίνακας εφημεριών είναι πλήρως αποκαλυπτικός και εκθέτει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ.

 
Σχολιάστε