ΤΩΡΑ: Ρομά έκλεισαν την εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο Ζευγολατιό

Την νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο Ζευγολατιό απέκλεισαν νωρίς το απόγευμα  Ρομά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από σφαίρες αστυνομικών ένας 20χρονος κακοποιός, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή της κοινότητας των Ελλήνων Ρομά, που ζητούν δικαίωση, κατηγορώντας την αστυνομία για «έγκλημα μίσους». Οι Ρομά που έκλεισαν την εθνική οδό, έκαψαν λάστιχα.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αστυνομία, ειδικά σε περιοχές με καταυλισμούς Ρομά, μετά τα γεγονότα στο Πέραμα μιας και υπάρχει εκρηκτική κατάσταση και επιχειρείται να μετατραπεί ένα αστυνομικό συμβάν με εμπλοκή κακοποιών στοιχείων, σε κοινωνικό ζήτημα.

Η ταλαιπωρία είναι τεράστια για τους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο 94χλμ στο ύψος του Ζευγολατιού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση αποκαταστάθηκε μετά της 10 το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία, μετά την αποχώρηση της ομάδας ατόμων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Πηγή korinthos.gr
Σχολιάστε