Συνελήφθη 34χρονος τζιχαντιστής μέλος του ISIS, στο κέντρο της Αθήνας

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας 34χρονος τζιχαντιστής, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., αναφέροντας ότι ο εν λόγω αλλοδαπός κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη, έπειτα από σχετικές πληροφορίες από υπηρεσίες του Εξωτερικού και σε συνεργασία με την ΕΥΠ και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η νέα σύλληψη ενισχύει την βεβαιότητα πως στη χώρα μας διέρχονται ανενόχλητοι μέσα από τα δίκτυα παράνομης μετανάστευσης, τρομοκρατικά στοιχεία που έχουν στόχο να δημιουργήσουν θύλακες του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην Ευρώπη. Χρησιμοποιούν ως βιτρίνα το μεταναστευτικό για να μετακινούνται απαρατήρητοι, ενώ έχει αποκαλυφθεί σε πολλές περιπτώσεις ο ύποπτος ρόλος των ΜΚΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του τζιχαντιστή

“Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021) συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS. Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από αλλοδαπές συνεργαζόμενες υπηρεσίες και σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 05/10/2021 θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών”.
Σχολιάστε