Στο έλεος των Ρομά το εθνικό δίκτυο- Έκλεισαν την Πατρών-Πύργου με φωτιές

Στο έλεος των Ρομά παραμένει για μια ακόμη ημέρα το Εθνικό Οδικό Δίκτυο με χιλιάδες οδηγούν να υποβάλλονται σε πολύωρη ταλαιπωρία, ενώ παρακολύονται οι συγκοινωνίες με το κράτος να δείχνει ανεκτικότητα και αδύναμο να επιβάλλει τον νόμο.

Ομάδα Ρομά περίπου 30 ατόμων πριν από μία ώρα περίπου, έχουν αποκλείσει την Εθνική οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος της Γαστούνης στα φανάρια ανάβοντας φωτιές , διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 20χρονου κακοποιού Ρομά στο Πέραμα, μετά από πυροβολισμούς αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews , οδηγοί που προσέγγισαν το μπλόκο λόγω αγνοίας της ύπαρξης του δέχθηκαν πέτρες στα αυτοκίνητα τους από τους συγκεντρωμένους.

Η κυκλοφορία των αυτοκίνητων γίνεται με εκτροπή τους από την τροχαία εκτροπή μέσα από την πόλη της Γαστούνης.

Επίσης, κλειστή παραμένει η εθνική οδός Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Σαγέικα της Αχαΐας, την οποία έχουν αποκλείσει διαδηλωτές, όπως και στην περιοχή των Βραχνεΐκων.

Στην περιοχή παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μετά από ένα δίωρο περίπου αποκλεισμό οι συγκεντρωθέντες Ρομά αποχώρησαν από την περιοχή της Γσατούνης και η κυκλοφορία στην Πατρών- Πύργου στο συγκεκριμένο σημείο  αποκαταστάθηκε. 

 Κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ροδοδάφνης του Αιγίου, λόγω της συγκέντρωσης ομάδας Ρομά.

Νωρίτερα είχε αποκλειστεί από ομάδες Ρομά για πολλές ώρες  η Εθνική Οδός στο 95ο χιλιόμετρο Αθηνών – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού όπου απέκλεισαν και τη σιδηροδρομική γραμμή.
Σχολιάστε