Καθόλα νόμιμη η ταβέρνα- Τα μαζεύει ο Βασιλακόπουλος, «δεν θα υποβάλω μήνυση»

Από την πρώτη στιγμή γράψαμε ότι δεν μπορεί οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας να τρελάθηκαν και να μεταμορφώθηκαν σε ράμπο και να τον ξυλοκόπησαν, όπως περιέγραψε ο γνωστός τηλεοπτικός αστέρας, πνευμονολόγος Θεόδωρος Βσιλακόπουλος.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ κατά τον έλεγχο που διενήγησε η αστυνομία όταν εκλήθει για το περισταικό δεν διαπίστωσε καμιά παράβαση στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την επιχείρηση. Διαπίστωσε ότι όλοι οι θαμώνες ήταν εμβολιασμένοι και δεν επιβεβαιώνουν τα όσοα ανυπόστατα ισχυρίστηκε ο κ. Βασιλακόπουλος, περιδιαβαίνοντας από το πρωί τα τηλεοπτικά παράθυρα και δημοσιοποιώντας ένα γεγονός στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάστηκε ως θύμα ξυλοδαρμού.

Παράλληλα η αποκάλυψη από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας ότι το τραπέζι για την παρέα του κ. Βασιλακόπουλου το είχε κλείσει φαρμακευτική εταιρία, γεννά πολλά ερωτηματικά και δημιουργεί ηθικό ζήτημα.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση και με την ανατροπή των γεγονότων και τον καταιγισμό των επικρίσεων στα social media, ο κ. Βασιλακόπουλος φαίνεται να επιχειρεί να τα μαζέψει και να χαμηλώσει τους τόνους. Μάλιστα επικαλείται ότι κίνητρο του ήταν να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και όχι να τιμωρήσει τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας. .

Σε νέες δηλώσεις του, ο καθηγητής πνευμονολογίας τόνισε ότι “δεν έχω καμία διάθεση να εκδικηθώ ή να τιμωρήσω τον οποιονδήποτε, δεν πρόκειται να υποβάλω μήνυση στους ανθρώπους που έκαναν όσα έκαναν εναντίον μου, ο στόχος της δημόσιας παρέμβασής μου δεν είναι να δικαιωθώ, τιμωρώντας τον μαγαζάτορα και αυτούς που μου επιτέθηκαν, είναι να ευαισθητοποιήσω την ελληνική κοινωνία ότι πρέπει όλοι να λειτουργήσουμε με ηρεμία και να ακολουθήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα”.

Τελικά κύριε Βασιλακόπουλε πέσατε ή δεν πέσατε θύμα ξυλοδαρμού; Γιατί ισχυριστήκατε ψευδώς πως η επιχείρηση δεν τηρούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Θα μας πείτε σας έκλεισε το γεύμα φαρμακευτική εταιρία και αν ναι ποιά; 

Δυστυχώς ο κ. Βασιλακόπουλος είναι εντεταλμένος της πολιτείας για την αληθή ενημέρωση μας….
Σχολιάστε