Ένοχη σιωπή υποτέλειας Κυβέρνησης και ΠτΔ για κατοχικό δάνειο και αποζημιώσεις στην Μέρκελ

Μια τεράστια σιωπή απέναντι στην εκπρόσωπο της Γερμανίας από κυβέρνηση και Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μια σιωπή δείγμα υποτέλειας και αποικιοκρατισμού.

Πρωθυπουργός και ΠτΔ δεν τόλμησαν να αναφερθούν στο πιο σημαντικό θέμα που διεκδικεί η χώρα μας δεκαετίες και που σύμφωνα με έγκριτους νομικούς είναι μια υπόθεση που μπορεί και θα κερδηθεί στα διεθνή δικαστήρια. Ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος παραδέχτηκε πως υπήρξε άδικη και σκληρή με την Ελλάδα την περίοδο της επιβολής των μνημονίων, σήμερα που μας δίνεται μια ευκαιρία το πολιτικό σύστημα την προσκάλεσε για να την απενοχοποιήσει και να την αγιοποιήσει.

Στα 300 δις υπολογίζεται σήμερα η αξία μόνο του κατοχικού δανείου, όσο είναι περίπου το δημόσιο χρέος της χώρας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ξυπνάμε μια μέρα και δεν χρωστάμε πουθενά. Σταματάμε να πληρώνουμε δόσεις χρεών και κάνουμε πραγματική επανεκκίνηση, στην οικονομία , στην ανάπτυξη. Γιατί δεν το κάνουμε; Μα γιατί θέλουν να είμαστε δέσμιοι των Βρυξελλών, των τραπεζών και κυρίως των Γερμανών. Θέλουν να χρωστάμε να μην έχουμε αυτάρκεια και αυτοδυναμία.

Η επίσκεψη μάλιστα της Μέρκελ ανήμερα της επετείου του Ιστορικού ΌΧΙ απέναντι στον Ιταλογερμανικό άξονα είναι ένα δείγμα εθνικής απρέπειας και προκλητικότητας. Ο δολοφόνος λένε γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, μόνο που εδώ σε αυτή την περίπτωση ο δολοφόνος παρέμεινε και μετά το έγκλημα, ως θεματοφύλακας.

Καλάβρυτα , Δίστομο, Βιάννο, Καισαριανή, Κερδύλλια… εκατοντάδες τόποι μαρτυρίου από τις θηριωδίες της Βέρμαχ και της Γκεστάπο σε όλη τη χώρα…. εκεί να πάτε κύριε Πρωθυπουργέ την καγκελάριο για γεύμα εργασίας.  Εκεί να κλείσετε τις μπίζνες σας για τις ανεμογεννήτριες….
Σχολιάστε