Αυτός είναι ο 34χρονος Ιρακινός μέλος του ISIS που συνελήφθη στην Αθήνα

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του 34χρονου τζιχαντιστή, ο οποίος συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική στο κέντρο της Αθήνας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Όπως φαίνεται ο Ιρακινός κρατά ένα καλάσνικοφ και έχει δίπλα του άλλα μέλη του ISIS μπροστά από ένα τανκ.
Ποινική δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση ασκήθηκε στον 34χρονο Ιρακινό, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα ως μέλος του ISIS.

Η σύλληψη του 34χρονου φερόμενου ως τζιχαντιστή έγινε χθες το μεσημέρι, στα Πατήσια, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης που πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την ΕΥΠ, και κατόπιν σχετικών πληροφοριών και από ξένες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, ο 34χρονος Ιρακινός εισήλθε στη χώρα μας το 2018, από τη Λέσβο. Έχει κάνει δύο αιτήσεις προκειμένου να λάβει πολιτικό άσυλο αλλά και οι δύο έχουν απορριφθεί. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα έφτασαν στις ελληνικές Αρχές οι πληροφορίες ότι συμμετείχε στους τζιχαντιστές του ISIS, ενώ υπάρχουν και βίντεο στο διαδίκτυο που φέρονται να τον δείχνουν να κρατάει όπλο και να μιλάει υπέρ των τζιχαντιστών.

Ο 34χρονος πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Σχολιάστε