Ανοχύρωτη Αττική – Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και την παραλιακή από τη 1 έως τις 8 το πρωί

Ανοχύρωτη η Αττική αποκαλύπτεται το μεγαλείο της διαχρονικής ανεπάρκειας όσων διαχειρίστηκαν τις θέσεις ευθύνης. Όσων δεν μπόρεσαν να σχεδιάσουν, να προβλέψουν.  Πρωτοφανές για  ένα σύγχρονο κράτος που κατασπατάλησε εκατοντάδες δις να αναγκάζεται να κλείνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής υπό το φόβο πλημμυρικών φαινομένων.

Έκτακτα μέτρα λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος” ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό και την παραλιακή, από τη 1 τα ξημερώματα έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής. Επίσης, στην Αττική οι δημόσιες υπηρεσίες θα είναι κλειστές εκτός από εκείνες που είναι αναγκαίες για την διαχείριση του φαινομένου, ενώ ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική σε όλο τον ιδιωτικό τομέα.

Ο Υπουργός επεσήμανε ακόμη ότι υπάρχουν σοβαρές μετεωρολογικές ενδείξεις ότι θα υπάρξει επιδείνωση του επικίνδυνου καιρικού φαινομένου από τις 3-6 το πρωί και θα συνεχίσει την πορεία του επηρεάζοντας την Εύβοια και τη Χαλκιδική σε μεταγενέστερο στάδιο. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επηρεάσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη Σάμο και την Ικαρία.

 
Σχολιάστε