Αιφνίδιος θάνατος του διευθυντή της κλινικής Covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σοκαρισμένη και αναστατωμένη είναι η κοινωνία στην Καλαμάτα με τον αιφνίδιο θάνατο του διευθυντή της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και πνευμονολόγου, Νίκου Γραμματικόπουλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το tharrosnews, ο 54χρονος γιατρός το απόγευμα της Τρίτης είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Λόγω ότι καθυστερούσε να επιστρέψει η οικογένειά του ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία, που αμέσως ξεκίνησε έρευνες και σήμερα το πρωί σε δασική έκταση εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια τον 54χρονο νεκρό.

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξει φως στην ακριβή αιτία του ξαφνικού θανάτου του 54χρονου γιατρού, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν πνευμονολόγος-εντατικολόγος και Διευθυντής της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και είχε συμβάλλει τα μέγιστα από την αρχή της πανδημίας για να στηθεί και να λειτουργήσει η Κλινική για τον κορονοϊό, περιθάλποντας εκατοντάδες ασθενείς. Η απώλειά του είναι μεγάλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

“Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια του Νίκου Γραμματικόπουλου, ενός σπουδαίου γιατρού και πάνω απ’ όλα ανθρώπου.
Ο Νίκος Γραμματικόπουλος έδωσε τον αγώνα του ως επιστήμονας και ως άνθρωπος, δίνοντας τα μέγιστα για την δημιουργία της κλινικής Covid-19 αλλά και προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες του σε κάθε άνθρωπο που τον χρειαζόταν. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας.
Σχολιάστε