Πέθανε από κορονοϊό, πλήρως εμβολιασμένη στην Χαλκίδα

Έχασε την ζωή της γυναίκα που ήταν πλήρως εμβολιασμένη από κορωνοϊό, χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Πρόκειται για μια 80χρονη γυναίκα που είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με το evima.gr, όπως δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου, η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ΜΕΘ, όμως χθες παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Μόλις λίγες μέρες πριν, στις 10 Σεπτεμβρίου, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο και ένας 55χρονος, ο οποίος ήταν επίσης πλήρως εμβολιασμένος. Είχε πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο.

Τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς με κορονοϊό είχε ανακοινώσει ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, στις 15 Αυγούστου.

Όπως είχε πει, επρόκειτο για ασθενή ο οποίος ήταν στη μονάδα του, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα- και ο ίδιος και τα παιδιά του. Σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο πρόκειται για εξαίρεση στον κανόνα.
Σχολιάστε