ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την μάχη με τις φλόγες στο Tatoi Club, στη Βαρυμπόμπη

Βίντεο-ντοκουμέντο από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, έδωσε στη δημοσιότητα το Tatoi Club, στο οποίο παρουσιάζεται σε time lapse η μάχη των ανθρώπων των εγκαταστάσεων με τις φλόγες.

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ξεκινούν από τη στιγμή που οι φλόγες βρίσκονταν ακόμη μακριά και είχε ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσης, ενώ στη συνέχεια δείχνουν τους ανθρώπους των εγκαταστάσεων να απομακρύνονται τρέχοντας, καθώς η φωτιά είχε πλέον φτάσει στις παρυφές του Tatoi Club.

 «Η πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή μας εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο κίνδυνο και μια μεγάλη δοκιμασία για τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις μας” αναφέρεται από τους ανθρώπους του Tatoi Club.

“Οι άνθρωποί μας αντιμετώπισαν τη μεγάλη πρόκληση με αυτοπεποίθηση και αυτοθυσία. Αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα δικά μας πυροσβεστικά μέσα και συνεργάστηκαν άψογα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν αυτή κατάφερε να προσεγγίσει την περιοχή μας, με τη φωτιά να έχει ήδη εισέλθει στις εγκαταστάσεις μας” επισημαίνουν  στην ανακοίνωση.

“Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε! Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους, παραθέτουμε σε ένα video το χρονικό των ενεργειών και προσπαθειών τους” καταλήγει το μήνυμα των ανθρώπων του Tatoi Club.
Σχολιάστε