Τόκιο: 4η η Κατερίνα Στεφανίδη- «Σε ευχαριστούμε για όλα»

Προσπάθησε με την ψυχή της αλλά δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο των νικητών. Η πρωταθλήτρια μας Κατερίνα Στεφανίδη με την λαμπρή καριέρα που έχει σαρώσει όλους τους τίτλους, κατέκτησε την 4η θέση στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με άλμα στα 4,80μ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την πρώτη τριάδα των αντιπάλων της που βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα. Χρυσή Ολυμπιονίκης η Αμερικανίδα Katie Nageotte με επίδοση 4,90μ, στην δεύτερη θέση η Ρωσίδα Anzelika Sidorova με άλμα στα 4,85μ και τρίτη η βρετανίδα Bradshow με άλμα στα 4,85μ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό του αγωνίσματος, με επίδοση 4,50μ.

Έκανα ένα πολύ δύσκολο αγώνα και νιώθω πως προσπάθησα. Κάναμε κάποιες λάθος επιλογές με τα κοντάρια και  είχαμε πολλά αποτυχημένα άλματα. Δυστυχώς σήμερα δεν μου βγήκε η επίδοση από την πίεση των μεταλλίων», είπε μετά το τέλος του αγώνα η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Φέτος πήραμε ένα ρίσκο με μεγάλα κοντάρια για να βγει μεγάλη επίδοση πάνω από τα 5μ. Αυτό μου δημιούργησε πρόβλημα.  Ελπίζω να σας ξανακάνω περήφανους στο μέλλον», είπε η πρωταθλήτρια μας.

Δεν ξεχνάμε τι περνάει η πατρίδα μας με τις πυρκαγιές, τόνισε η Κατερίνα.
Σχολιάστε