Φωτιές – Φωκίδα: Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε σε γκρεμό

Τραγωδία στη Φωκίδα. Νεκρός ανασύρθηκε ο χειριστής της μπουλντόζας που ανατράπηκε και έπεσε σε γκρεμό, στην Ερατεινή Φωκίδας. Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 70χρονος είχε μεταβεί κοντά στο χωριό του την Αμυγδαλιά, προκειμένου να βοηθήσει στις φωτιές, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπουλντόζα έπεσε στον γκρεμό. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χειριστή, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος 70χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. «Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του….», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής

 Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

Σε σχετική ανακοίνωση, το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας αναφέρει ότι «την 15:25 της σήμερον διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας με το ΕΚΑΒ, άνδρας ηλικίας 70 ετών, κάτοικος Αμυγδαλιάς Δωρίδας, χειριστής μηχανήματος GCP (μπουλντόζας), μετά από πτώση σε γκρεμό στη περιοχή Ρεντζού Ερατεινής του Νομού Φωκίδος, με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

 Σε αυτόν τον άνθρωπο που χάθηκε για το κοινωνικό σύνολο, για τον τόπο του , μόνο σεβασμός και δέος. Ούτε δάκρια δεν του αξίζουν μόνο χειροκρότημα. Καλό Παράδεισο, Αιωνία η Μνήμη του!
Σχολιάστε