Τσουνάμι αντίδρασης σε όλη τη χώρα κατά του διχασμού-Μεγάλες συγκεντρώσεις

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλη την χώρα. Χιλιάδες άτομα σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Δράμα, η Καβάλα, η Κόρινθος, η Πάτρα, η Καλαμάτα,  ο Βόλος, η Ρόδος, το Ηράκλειο Κρήτης διαδήλωσαν σήμερα το απόγευμα κατά των μέτρων της κυβέρνησης, που χωρίζει τους πολίτες σε καλούς και αμαρτωλούς. Όχι στους διαχωρισμούς, ήταν το βασικό σύνθημα των συγκεντρώσεων.

Ηχηρό μήνυμα σε όσους σχεδιάζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους, απειλώντας με εργασιακό θάνατο και κοινωνικό αποκλεισμό, ισοπεδώνοντας ανθρώπους, οικογένειες και επιχειρήσεις. Οι πολίτες αντιδρούν στην καταπάτηση του αναφαίρετου δικαιώματος για ελεύθερη επιλογή και κατά του εξαναγκασμού.

Δείτε εδώ την συγκέντρωση στην Αθήνα

Θεσσαλονίκη 

Χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Δείτε εδώ τη συγκέντρωση στις Σέρρες

Δείτε εδώ τη συγκέντρωση στην Κόρινθο

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στην Καβάλα 

Με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας και με την συμμετοχή μεγάλου όγκου πολιτών πραγματοποιήθηκε η πορεία διαμαρτυρίας στην Καβάλα.

Θεσσαλονίκη Λ. Νίκης 

Κέντρο Αθήνας 

Μαζική ήταν η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις συμμετείχαν γύρω στις 10.000 άτομα.

Πάτρα 

Πάνω από 1000 άτομα συμμετείχαν στην διαμαρτυρία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, ενώ έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν σύμφωνα με το best.gr  υγειονομικοί και από τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας καθώς και ορισμένοι εμβολιασμένοι οι οποίοι επίσης αντιτίθεται στο να καταστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός και να μπαίνουν οι συνάδελφοί τους σε άδεια άνευ αποδοχών. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και καταστηματάρχες της πόλης. Το κάλεσμα έγινε κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα.

Καλαμάτα 

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην πλατεία 23ης Μαρτίου του Ιστορικού Κέντρου της πόλης, όπου οι πολίτες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Δράμα 

Σέρρες 

Βόλος 

Ηράκλειο Κρήτης 

Μεγάλη ήταν η παρουσία του κόσμου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Cretalive, που ανταποκρίθηκε στο διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Ρόδος 

 
Σχολιάστε