Τόκιο: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο  Στέφανος Ντούσκος.  Ο πρωταθλητής της κωπηλασίας με μια συγκλονιστική εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει στον τελικό του απλού σκιφ στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Τόκιο και μάλιστα χρυσό, το οποίο είναι και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Με χρόνο 6:40.45, ο Ντούσκος έκανε και Ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του Μάχε Ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Αυτό είναι το 4ο Ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην Ιστορία.

Ο Στέφανος Ντούσκος κέρδισε όλες τις κούρσες από τους προκριματικούς και έδειξε πως η νίκη του δεν ήρθε τυχαία. Απόλυτα κυρίαρχος κατακτά δίκαια και με το σπαθί του την κορυφή!!!

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αλήθεια, ήταν η καλύτερη κούρσα αλήθεια σας λέω, με βοήθησε πολύ ο καιρός, ένιωθα πάρα πολύ καλά στην κούρσα, ο προπονητής μου μου είπε να είμαι στα μετάλλια στους πρώτους τρεις, και εκεί στα 750 μέτρα έκανα μια αλλαγή και δεν πίστευα ότι θα αντέξω αλλά το ήθελα πάρα πολύ να είμαι στα μετάλλια, δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω στο χρυσό» είπε πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας ο Στέφανος Ντούσκος.

Μπράβο Στέφανε, σήκωσες ψηλά την Ελλάδα, με τα δυνατά χέρια και την ψυχή σου!!!!

Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος με τον δημοσιογράφο Δήμο Μπουλούκο, μετά την απονομή….
Σχολιάστε