Ρεζιλίκι Ερντογάν- Τον πείραξε ο αέρας στα Βαρώσια και εμφανίστηκε ράκος

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία με τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δυσκολεύεται να μιλήσει καθαρά και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Είναι κουρασμένος, μεθυσμένος ή έχει πρόβλημα υγείας; Η τραγική εικόνα του ψευτοσουλτάνου, έτοιμου να καταρρεύσει έχει δημιουργήσει όπως αναμενόταν θύελλα αντιδράσεων και τα σχόλια στα social media δεν έχουν αρχή και τέλος.

Μετά το επικοινωνιακό σόου προκλήσεων στα κατεχόμενα της Κύπρου, φαίνεται πως ο αέρας στα Βαρώσια δεν σηκώνει τον ψευτοσουλτάνο.

Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε από το Anadolu και προκάλεσε την έντονη αντίδραση αρθρογράφου της φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας  «Haber Turk» που επέκρινε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ότι δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα που εκθέτει τον Τούρκο πρόεδρο.

 

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζιλίκι», ανέφερε ο Φατίχ Αλταϊλί. «Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε», συμπλήρωσε ο αρθρογράφος του «Haber Turk». «Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», πρόσθεσε.
Σχολιάστε