Πρωταγωνιστής στην τουρκική φιέστα για την εισβολή στα κατεχόμενα ο παραγωγός του SURVIVOR Ατζούν

Στην Ελλάδα τον έχουμε αναγάγει σε πρωταγωνιστή της ψυχαγωγίας μας με χαμηλής ποιότητας παραγωγές, αυτός όμως δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του, που δεν είναι τα ψευτοσαλιαρίσματα με τους επαγγελματίες παίκτες του SURVIVOR και η προπαγάνδα για δεσμούς φιλίας Ελλήνων και Τούρκων.

Πρωτοφανή πρόκληση για τον Ελληνισμό από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ για την επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο. Ο πάμπλουτος Ατζούν θα υπηρετήσει με χαρά και περηφάνεια το δόγμα της εισβολής, της κατοχής και των εγκλημάτων της τουρκικής θηριωδίας.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Ιουλίου και θα φέρει τον τίτλο «Διεθνές φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου». Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ερντογάν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα πάει στο γήπεδο «Ατατούρκ» της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ πολιτικών και διασημοτήτων, ανάμεσά τους και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Ερντογάν στήνει μια επικοινωνιακή φιέστα για να εορτάσει την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και το φεστιβάλ είναι μέρος των εκδηλώσεων. Η Άγκυρα στηρίζει σύσσωμη το νέο φερέφωνο της Ερσίν Τατάρ και αδιαφορεί για τις διεθνείς πιέσεις να σταματήσει η πολιτική διχοτόμησης.

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ θα πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι για την συνεργασία τους, με τον υμνητή της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο…. όπως και οι παίκτες του τηλεσκουπιδιού που σερνόντουσαν για ένα κομμάτι μπακλαβά και μια βόλτα με το γιοτ του Αττίλα.

Ότι μας πλημμύρισαν με τουρκικές παραγωγές τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τυχαίο. Οι Τούρκοι μεθοδευμένα διαμορφώνουν κλίμα στην ελληνική κοινωνία, την ίδια ώρα που το τουρκικό καθεστώς προχωρά σε σειρά προκλήσεων.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Espresso»
Σχολιάστε