Παραλήρημα Μητρ. Μεσσηνίας: Εξισώνει αμαρτωλούς με μη εμβολιασμένους- Να παυτούν όσοι ιερείς δεν εμβολιάστηκαν

Ξεπέρασε κάθε όριο υποταγής και υποτέλειας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Τα τελευταία δυο εικοσιτετράωρα δίνει εξετάσεις υπηρετώντας την εμβολιαστική πολιτική, αδιαφορώντας για το ποιμενικό του έργο και την ιδιότητα που φέρει. Διχαστικός , εριστικός, απειλητικός, απαξιωτικός εξίσωσε τους αμαρτωλούς με τους μη εμβολιασμένους, ενώ απείλησε με «ξύρισμα» τους ιερείς που δεν θα εμβολιαστούν. 

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος που όλοι γνωρίζουν τον κρυφό του πόθο να διαδεχτεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην πρωτοκαθεδρία της Εκκλησίας της Ελλάδας, βρίσκεται σε μιντιακό παραλήρημα περιδιαβαίνοντας, όλως τυχαίως στα ΜΜΕ για να διδάξει αντί του Θείου Λόγου, τις εντολές του συστήματος εξουσίας. Με ένα απροκάλυπτο τρόπο τσουβάλιασε κάθε πολίτη που αρνείται να εμβολιαστεί, τους χρέωσε σκοπιμότητες, θρησκοληψία και δυσιδαιμωνία.

Στην πρωϊνή εκπομπή στο ραδιόφωνο του ALPHA , με τον Γ. Κακούση και Δ. Πετρόπουλο ο κ. Χρυσόστομος απείλησε με παύση καθηκόντων όσους ιερείς δεν εμβολιαστούν. «Θα προσπαθήσουμε με την πειθώ να τους πείσουμε να εμβολιαστούν και ως έσχατο μέσο θα τους παύσουμε από τα ιερατικά καθήκοντα τους», είπε επί λέξη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας. Μάλιστα για την δική του Μητρόπολη ανέφερε πως μόνο 5 ιερείς δεν έχουν εμβολιαστεί στους 250.

Ο κ. Χρυσόστομος ξεπερνώντας κάθε θεολογικό και χριστιανικό όριο, χαρακτήρισε αμαρτωλούς όσους δεν εμβολιάζονται. Είναι αμαρτία, αμαρτάνουν όσοι δεν εμβολιάζονται είπε. Αλλά όπως δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε αμαρτωλούς να μπαίνουν στην εκκλησία, έτσι δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο στους μη εμβολιασμένους, ανέφερε ακροβατώντας σε αχαρτογράφητα νερά που εμπλέκουν την Εκκλησία σε πολιτικά παιχνίδια.

Βέβαια ο κ. Χρυσόστομος επί ένα χρόνο που η Εκκλησία του Χριστού βάλλεται από στοχευμένα μέτρα, που οι ιερείς και οι πιστοί βίωσαν ένα πρωτοφανή διωγμό και μια μεθοδευμένη στοχοποίηση από τα ΜΜΕ, δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο διαμαρτυρίας. Για να είναι αρεστός, αποδέχτηκε κάθε ασχήμια, κάθε βεβήλωση, όπως η μεταφορά της Ανάστασης του Κυρίου, χωρίς λόγο και αιτία και μάλιστα την επομένη το σύστημα απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα.

Ακούστε εδώ την  συνέντευξη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας στον ALPHA

 
Σχολιάστε