Καταγγελία σοκ: Ήμουν αιμόφυρτος και δεν με πλησίαζαν – Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μιάμιση ώρα

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του Κώστα Αλεβίζου, ενός εκ των τραυματιών στην επίθεση που έγινε στην περιοχή του Ζωγράφου την Τετάρτη από έναν 54χρονο με ματσέτα.

Ο τραυματίας που υπήρξε τυχερός μέσα στην ατυχία του, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος και περιγράφει την περιπέτειά του ενώ ερωτηματικά γεννά η καταγγελία του ότι μετά την επίθεση, περίμενε το ασθενοφόρο μιάμιση ώρα για να φτάσει στο σημείο και να μεταφερθεί σε παρακείμενο νοσοκομείο. Τελικά ήταν τυχερός που βρέθηκε στο σημείο τα πρώτα λεπτά ένας ιατρός πνευμονολόγος που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Αυτό που έχει αξία και δυστυχώς δείχνει μια κακή πλευρά της κοινωνίας είναι  ότι παρά το γεγονός ότι είχε ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να πάει κοντά του, ενώ στάθηκε, όπως αναφέρει, τυχερός καθώς εκεί βρέθηκε ένας πνευμονολόγος που έσπευσε να τον βοηθήσει μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Επιπλέον αναφέρει πως κανείς δεν φώναξε από τους περαστικούς να προστατευτεί από την δολοφονική μανία του ψυχικά άρρωστου μαχαιροβγάλτη.

Αναλυτικά ο τραυματίας γράφει στην ανάρτησή του τα εξής:
Σχολιάστε