OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν- Κλήθηκε εσπευσμένα ο σύζυγος της στη ΓΑΔΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Εσπευσμένα για νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ κλήθηκε ο σύζυγος της δολοφονημένης μητέρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο, όπου βρίσκεται ο 32χρονος πιλότος για το μνημόσυνο της Καρολάιν, προκειμένου να τον παραλάβει  και να τον μεταφέρει με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive του Alpha, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο και δεν κάθισε στο τρισάγιο, κάτι που προκαλεί εντύπωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του. Εκτός από τον σύζυγο της άτυχης Καρολάιν, φέρεται να έχει κληθεί για να καταθέσει ένας άνδρας ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι, εκτελώντας κάποιες εργασίες στη μοιραία μεζονέτα. Έχει κληθεί και εκείνος να δώσει νέα κατάθεση, σε αντιπαραβολή μάλιστα με τον 32χρονο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Πληροφορίες της εφημερίδας “Καθημερινή” πάντως κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης, κάτι που επιβεβαιώνεται από την εσπευσμένη σημερινή κλήση του στην ΓΑΔΑ.

Το καταγραφικό σύστημα “δείχνει τον δολοφόνο”

Θέμα χρόνου είναι πλέον για την ΕΛΑΣ η εξιχνίαση του εγκλήματος.

Αλλάζει τα δεδομένα  στην υπόθεση η έρευνα στο καταγραφικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που υπήρχε τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του σπιτιού, καθώς φέρεται να έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία που ανατρέπουν την αρχική εικόνα. Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πολίτου οι δράστες είχαν πάρει την κάρτα sim από τις κάμερες αλλά δεν είχαν καταστρέψει το καταγραφικό, όπως συνήθως κάνουν οι κακοποιοί. Το καταγραφικό μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εκεί με ειδική επεξεργασία φαίνεται πως ανακτήθηκαν κάποιες εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού, για τις οποίες οι αστυνομικοί θέλουν διευκρινίσεις.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive του ALPHA, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, από τη νέα εξέταση φαίνεται ότι δεν συμφωνούν οι ώρες με τα εργαστηριακά δεδομένα. Δηλαδή, άλλη ώρα δείχνουν τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την έρευνα στο καταγραφικό και άλλη ώρα λέει ο 32χρονος. Είναι πιθανόν πάντως ο 32χρονος να έκανε λάθος, καθώς όλη αυτήν ώρα ήταν δεμένος, φιμωμένος και λιποθυμούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνεπώς είναι δυνατόν να μπερδεύτηκε.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice