Ποιες Πρέσπες;- Ζάεφ «Δίνω την ισχυρή μου υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας»

Μόνο στην Ελλάδα των πολιτικών του εθνικού συμβιβασμού για εσωτερική κατανάλωση μιλάμε για Συμφωνία και μη χρήση του ονόματος Μακεδονία από το κράτος των Αλβανοβούλγαρων. Σε κάθε εκδήλωση η ηγεσία της γείτονος δεν χάνει την ευκαιρία να αυτοαποκαλείται Μακεδονία και να παρουσιάζεται ως η ιστορική συνέχεια της Μακεδονίας , του Φιλίππου και του Μεγ. Αλεξάνδρου. Πες πες στο τέλος θα γίνει παγκόσμια συνήθεια και το έγκλημα που έχει σχεδιαστεί από την εποχή του Τίτο, θα πάρει σάρκα και οστά αμφισβητώντας όχι μόνο την ιστορική αλήθεια αλλά και την κυριαρχία της χώρας μας.

«Σήμερα βρίσκομαι στο στάδιο του Άμστερνταμ και δίνω την ισχυρή μου υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας» έγραψε προκλητικά  ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος «ξέχασε» το «Βόρεια» και είπε αυτό που στην πραγματικότητα πιστεύει και επιδιώκει.  Μπορεί να στείλαμε επιστολές για την αναφορά του ονόματος Μακεδονία στις εμφανίσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας των Σκοπίων στους αγώνες του EURO2020, αλλά το «μωρό» δεν τρόμαξε και συνεχίζει να δαγκώνει.

Εμείς όμως βράχοι για την ευρωπαϊκή προοπτική των σφετεριστών, εθελοτυφλούμε και δίνουμε μάχη να τους νομιμοποιήσουμε. Σε λίγες ημέρες οι μακεδονομάχοι θα περάσουν από την ελληνική βουλή την κύρωση άρθρων που απορρέουν από το έκτρωμα των Πρεσπών.




Σχολιάστε