Σύρθηκε και ο Δένδιας στα Σκόπια να στηρίξει τους άρπαγες της Μακεδονίας

Συνάντηση στα Σκόπια με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό  Νικολά Ντιμιτρόφ πραγματοποίησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Δυστυχώς ο Νίκος Δένδιας, σύρθηκε( όχι βέβαια με το ζόρι) στο ψευδοκράτος των άρπαγων της Μακεδονικής Ιστορίας για να επιβεβαιώσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και να στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική του φερέφωνου του παντουρκισμού. Το γεγονός ότι συστηματικά οι Σκοπιανοί παραβιάζουν ακόμη και την εμετική συμφωνία Ζάεφ Τσίπρα, δηλώνοντας Μακεδόνες, δεν εμποδίζει την πολιτική ηγεσία των Αθηνών να σέρνεται και να στηρίζει μια εθνικά εγκληματική ιστορία.

Όπως έγραψε στο twitter ο κ. Δένδιας, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η διμερής και η περιφερειακή συνεργασία, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Ο κ. Δένδιας επανέλαβε τη σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και εξέφρασε την ελπίδα οι πρώτες Διακυβερνητικές Διασκέψεις με τα Σκόπια και την Αλβανία να συγκληθούν κατά τη διάρκεια της πορτογαλικής προεδρίας της Ε.Ε.

Οι πρωτοβουλίες Δένδια σε σημαντικά ζητήματα όπως ο καθορισμός ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο, η στήριξη στην Αρμενία κατά την εισβολή των Αζέρων, η αντιπαράθεση με τον Μελβούτ Τσαβούσογλου, δεν συνάδουν με την συγκεκριμένη επιλογή που αντίκειται στα εθνικά συμφέροντα.

Η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η πλήρης στήριξη του Ζάεφ, καταρρίπτει το προεκλογικό αφήγημα της περί μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας και δείχνει πως είναι στην ίδια γραμμή με τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε ετοιμάζονται να εισάγουν στην βουλή ψηφίσματα που θα επικυρώσουν τα συμφωνηθέντα. Έρχονται οι Πρέσπες 2….
Σχολιάστε