Ο ψευτο Μουφτής της Ξάνθης Μέτε, προκαλεί αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος

Ο ψεύτο Μουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε προχθές με την ευκαιρία του Μπαϊράμι, υπηρετώντας το δόγμα του Νεοθωμανισμού και τον μεγαλοϊδεατισμό του Ερντογάν, ανέβασε ευχές συνοδευόμενες από φωτομοντάζ του Σαλαντίν να μπαίνει στη σύγχρονη Ιερουσαλήμ.

Σήκωσε τη σημαία της Τζιχάντ και δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!!

Για το 1821 έγραψε…«Το 1821 και στα μετέπειτα γεγονότα μπορεί να ειπωθεί πως δολοφονήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι-μουσουλμάνοι. Αυτή την ευλογημένη νύχτα τιμούμε όλα τα τέκνα του Πορθητή που δολοφονήθηκαν από ανθρώπους με τους οποίους επί αιώνες ζούσαν μαζί μέσα σε αμοιβαίο σεβασμό και ανεκτικότητα. Αποδίδουμε στον Αλλάχ εκείνους που δεν σέβονται την αγία μνήμη τους».

Μας λέει στα μούτρα πως οι Οθωμανοί ήρθαν κατέλαβαν την πατρίδα μας, εξισλάμισαν δια της βίας, σκότωσαν, βίασαν, έπαιρναν τα καλύτερα παιδιά μας με το παιδομάζωμα και ο Μέτε το λέει αυτό ανεκτικότητα και σεβασμό…Έλεος !!!
Χθές με προκλητική ανάρτησή του στο twitter ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των Χριστιανών της Ιερουσαλήμ, τασσόμενος υπέρ της Χαμάς και εναντίον των χριστιανών!!
Ο «κύριος» αυτός κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος χωρίς να υφίσταται τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες, με την ανοχή και τη σιωπή των αρμοδίων!!
Υπάρχουν σαφείς πολιτικές ευθύνες για την πλήρη ασυδοσία των πρακτόρων της Άγκυρας, στην Θράκη.
Σχολιάστε