Μπλοκάρει το Facebook λογαριασμούς για να προστατεύσει το Θείο Βρέφος του Survivor, Τζέιμς

 

Έχουμε δει διάφορους λόγους που χρησιμοποιούνται από την πλατφόρμα του FACEBOOK για να επιβληθεί αποκλεισμός σε προφίλ ή ακόμη και να διαγραφούν οριστικά από αυτήν.

Ότι θα αποτελούσε λόγο αποκλεισμού μια κριτική κατά του τρόπου υποδοχής ενός παίκτη του survivor αυτό ξεφεύγει από κάθε φαντασία και ευρηματικότητα.

Θύμα ο δντης του OTAVOICE.GR, κ. Αθανάσιος Μπέλτσος, ο οποίος σχολιάζοντας την αποθεωτική υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή, καυτηρίασε με ένα δυνατό κείμενο καταπέλτη την ηθική κατάπτωση της κοινωνίας μας από τα ευτελή πρότυπα που θέλει να επιβάλλει μια παγκόσμια αλυσίδα ανθρώπινης απαξίωσης και καταρράκωσης των αξιών.  Ο καθένας σας μπορεί να διαβάσει το κείμενο που αποτέλεσε κατά την πλατφόρμα παραβίαση των κανόνων και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Όπως μας λέει ο παθών δεν είναι η πρώτη φορά και μάλιστα θύμα αναίτια ήταν και η σελίδα του otavoice.gr πριν κάποιους μήνες, όπου χωρίς να υπάρξει κάποια αιτία υπέστη αποκλεισμό, ο οποίος άρθηκε μετά από 72 ώρες δίχως να υπάρξει πειστική απάντηση από τους υπεύθυνους της πλατφόρμας.

Φαίνεται πως η πλατφόρμα facebook είτε έχει υιοθετήσει μια πολιτική εξυπηρέτησης συγκεκριμένης αντίληψης είτε είναι έρμαια σε ομάδες χρηστών που κινούν τα νήματα. Γνωρίζοντες την διαδικτυακή πιάτσα αναφέρουν πως υπάρχουν οργανωμένες ομάδες που αναλαμβάνουν τέτοιες αποστολές εξόντωσης ανεπιθύμητων.

Σε κάθε περίπτωση είναι δείγμα ανελευθερίας και κατάργησης της ελευθερίας λόγου και έκφρασης, όταν μάλιστα υπάρχει σκανδαλώδης ανοχή σε συγκεκριμένης προέλευσης προφίλ που βωμολοχούν και προσβάλουν έθνη, θρησκείες και πρόσωπα.

Εδώ όμως γεννάται σοβαρό ζήτημα ελευθερίας της έκφρασης, της σκέψης, του λόγου γιατί μας αρέσει δεν μας αρέσει οι συγκεκριμένες πλατφόρμες καθορίζουν τους κώδικες επικοινωνίας των πολιτών. Η παγκόσμια κοινότητα αν δεν αντιληφθεί έγκαιρα την παθογένεια που διαχέεται θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

Αυτή είναι η ποινή γιατί σχολιάστηκε το ίνδαλμα της Ρόδου, ο Δαλάι Λάμα, το Θείο Βρέφος, Τζέιμς Καφετζής.

Στην Αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη για να εισέλθουν με όλες τις τιμές οι Ολυμπιονίκες… στην Ελλάδα του 2021 τα γκρεμίζουμε για να εισέλθει το ΤΙΠΟΤΑ.

Αλήθεια πως υποδεχόμαστε έναν νικητή της Ολυμπιάδας των Μαθηματικών, ένα ελληνόπουλο που διέπρεψε στις Φυσικές Επιστήμες, που έκανε μια ευρεσιτεχνία, ένα παραολυμπιονίκη; Είδατε ποτέ υποδοχή σε αεροδρόμια; Είδατε κανάλια και δημοσιογράφους; Είδατε νέα παιδιά να τους ζητάνε αυτόγραφο; Μόνο για τον κάθε ασήμαντο παίκτη των ριάλιτι και για τις μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων.

Αυτό είναι το πλήρες κείμενο της ανάρτησης που κατέβηκε από την πλατφόρμα… τα συμπεράσματα δικά σας.

Τελικά αυτό που έτσουξε μήπως δεν είναι η αναφορά στον Τζέιμς Καφετζή αλλά η αποκαθήλωση του παιχνιδιού του μεγάλου Ατζούν; Μήπως έτσουξε ο συνειρμός για την Αρμενική Γενοκτονία και την υποτέλεια που έδειξαν οι παίκτες του παιχνιδιού στον τούρκο παραγωγό;
Σχολιάστε