Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Εγκεφαλικά νεκρή θεωρείται η 44χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta24.gr. Μετά την τελευταία εξέλιξη, φαίνεται πως «σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες για την 44χρονη Γλυκερία που εισήχθη στο νοσοκομείο, έπειτα από θρόμβωση που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της, με AstraΖeneca.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση και ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Η 44χρονη Γλυκερία, είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, όπου και έμεινε μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Στη συνέχεια, επέστεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη μια γυναίκα που, όπως λέει, έχαιρε άκρας υγείας, βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της, με τις ελπίδες να λιγοστεύουν κάθε λεπτό που περνά. «Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πήγαμε να το κάνουμε μαζί. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν ωστόσο ευθύνεται το σύνδρομο vitt,η θρόμβωση και η αιμορραγία», λέει.

Πηγή πληρ. Creta24.gr/ enikos.gr
Σχολιάστε