Οι αστυνομικοί της NYPD αποχαιρετούν τον Αναστάσιο Τσάκο- Κατηγορίες για δολοφονία

Συγκλονισμένη η οικογένεια της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ένα ξεχωριστό μέλος της, από μια δολοφονική ενέργεια εν ώρα καθήκοντος. Συντετριμμένοι απέδωσαν τιμές στην σωρό του Έλληνα  αξιωματικού, που ήταν παράδειγμα ευσυνειδησίας και προσφοράς στην κοινωνία.

Συγκλονισμένη η ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης αλλά και όλη η Ομογένεια στις ΗΠΑ από τον άδικο χαμό ενός ξεχωριστού οικογενειάρχη που αφήνει δυο ορφανά παιδιά 6  και 3 ετών.

Οι εικόνες από τη μεταφορά του Αναστάσιου Τσάκου, καθηλώνουν. Ρίγη συγκίνησης και οργή. Γιατί δεν ήταν ατύχημα όπως δείχνουν και τα στοιχεία αλλά μια δολοφονική ενέργεια από ένα άτομο που είχε εκφραστεί δημόσια κατά των αστυνομικών.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του στον HELLAS FM της Νέας Υόρκης, ο Δημήτρης Φιλιππίδης, μιλάμε για δολοφονία μιας και η 32 χρονη έπεσε με πρόθεση πάνω στον αξιωματικό που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία με συναδέλφους του. Μάλιστα αποκάλυψε πως βρέθηκε διπλάσια ποσότητα από το επιτρεπόμενο όριο σε αλκοόλ στο αίμα της, ενώ είχε καπνίσει μαριχουάνα.

Η αφροαμερικάνα οδηγός του Λονγκ Άιλαντ κατηγορείται  για τη δολοφονία του αστυνομικού της NYPD Αναστάσιου Τσάκου, μετά από τον εμβολισμό του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένη και υπό την επήρεια ουσιών και  αντιμετωπίζει 13 κατηγορίες, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι την Τρίτη, καθώς ανακάλυψαν νέες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο.

Η Τζέσικα Μπάβαβις, 32 ετών, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών, εάν καταδικαστεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με εισαγγελείς.

Η 32 χρονη φέρεται να επιτάχυνε το αυτοκίνητο της  στον αυτοκινητόδρομο Long Island Express και να έπεσε με δύναμη χτυπώντας θανάσιμα τον αστυνόμο Τσάκο εξφεδονίζοντας τον  στον αέρα, σύμφωνα με την καταγγελία.

Στη συνέχεια προσπάθησε με ελιγμούς να διαφύγει από το σημείο αλλά συνελήφθη την ώρα που ο άτυχος αστυνομικός μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Η αφροαμερικάνα είχε εκφραστεί κατά των αστυνομικών με αναρτήσεις της στα social media, ενώ εικονιζόταν να πίνει αλκοόλ….
Σχολιάστε