Ανθελληνικά κέντρα απενεργοποίησαν τη διαδικτυακή ομάδα «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21» με 67.000 μέλη

Μπορεί ο Ελληνισμός να εορτάζει την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 κατά του Οθωμανικού ζυγού, δεν λείπουν όμως οι γνωστοί-άγνωστοι εθνομηδενιστές και διώκτες της εθνικής μνήμης που εκτελώντας βήμα βήμα το σχέδιο ιστορικού ευνουχισμού, στρέφονται σε ότι θεωρείτε αυθεντικό και εκφράζει το μεγαλείο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Όταν συγκροτήθηκε η διαδικτυακή ομάδα ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 από σημαντικούς ανθρώπους των επιστημών και των γραμμάτων αλλά και διακεκριμένα στελέχη της κοινωνίας, καλύπτοντας το κενό από την ανεκδιήγητη Επιτροπή Αγγελοπούλου, κανείς δεν περίμενε πως θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις και θα αγκαλιαστεί από ευρύτερα κοινωνικά στρώματα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 67.000 μέλη δημιούργησαν μια κυψέλη πατριωτικής τιμής και μνήμης  και αυτό ενόχλησε. Ενόχλησε γιατί σε αντιδιαστολή με αυτούς που εξύβρισαν Καποδίστρια και Καραϊσκάκη, έδειξε μια υπεύθυνη πατριωτική στάση αναδεικνύοντας την ιστορική αλήθεια και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα. Αυτό στους «πατριώτες» από τα σαλέ της Ελβετίας και στους εγχώριους ελληνόφωνες, δεν άρεσε τους χαλούσε το αφήγημα λείανσης των ιστορικών αντιθέσεων και την συν διαχείρισης με την Τουρκία.

Αφού με την επικοινωνιακή καταιγίδα των συστημικών ΜΜΕ και τις χρυσές χορηγίες δεν μπόρεσαν να υπερσκελίσουν την ομάδα ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, ενεργοποίησαν άλλες μεθόδους, γνώριμες στα κέντρα εξουσίας.

Πριν τρείς ημέρες το περασμένο Σάββατο το Facebook χωρίς καμιά αιτία και αφορμή, χωρίς καμιά προειδοποίηση απενεργοποίησε από την πλατφόρμα  την ομάδα ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 βάζοντας λουκέτο σε μια ελληνική φωνή, την ίδια ώρα που στο διαδίκτυο βρίθουν και ασχημονούν χιλιάδες ομάδες, σελίδες και προφίλ ανθελληνικού περιεχομένου. Η διάκριση αυτή δείχνει πως η πλατφόρμα Facebook είναι πλήρως χειραγωγούμενη και κατευθυνόμενη από συγκεκριμένα κέντρα που επιδιώκουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σε μια άμορφη και άοσμη μάζα ψυχών.

Θεωρείτε πως καθόλου τυχαία το λουκέτο συν έπεσε χρονικά με διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε η ομάδα, με αφορμή την επέτειο εισβολής των Γερμανικών ναζιστικών στρατευμάτων στην Ελλάδα. όπου ξεδιπλώθηκε η εγκληματική δράση κατά της χώρας μας και η παρουσίαση στοιχείων για τις γερμανικές οφειλές και τα κατοχικά δάνεια.

Όπως μας ενημέρωσε η έγκριτος νομικός Αριάδνη Νούκα , μέλος της ομάδας ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 προχώρησαν σαν διαχειριστές σε ενέργειες για να αποκατασταθεί το αναίτιο και προκλητικό φίμωτρο, που προσβάλλει τον ελληνισμό.

Η επικεφαλής της ομάδας ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 τ. πρύτανης κ. Μαρία Νεγρεπόντη- Δεληβάνη με ανάρτηση της καυτηριάζει την συγκεκριμένη ενέργεια και καταγγέλλει πως είναι μεθοδευμένη από κέντρα που δεν επιθυμούν την ιστορική αλήθεια.
Σχολιάστε