Αιχμές Κακλαμάνη για Φουρθιώτη : Περιμένω απαντήσεις από την κυβέρνηση, ορθώς η αντιπολίτευση έφερε το θέμα στη Βουλή

Θέση που αφήνει αιχμές στο εσωτερικό του κόμματος του, εξέφρασε ο βουλευτής  και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης  στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1, σχετικά με το θέμα της αστυνομικής προστασίας του Μένιου Φουρθιώτη και τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για την βίαιη εισβολή στο υπουργείο Εργασίας.

 «Ορθώς η αντιπολίτευση έφερε το θέμα στη Βουλή και περιμένω και εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από το ζήτημα που έχει δημιουργήσει πολιτικό σεισμό. Η αναφορά στην κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας για όσα έχουν συμβεί και που δεν μπόρεσε το κυβερνητικό στρατόπεδο να τα έχει προλάβει και να μην δημιουργείτε η εικόνα πως ο συγκεκριμένος «παρουσιαστής» είχε πλάτες.

«Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Βρούτση, για να σας πω πώς σκέφτηκε, αλλά εκτιμώ ότι μίλησε εκεί διότι ήταν η εφημερίδα που προχθές είχε αφιερώσει το κυρίως θέμα της πάνω στο ζήτημα. Αυτή την εξήγηση δίνω» πρόσθεσε  ο κ. Κακλαμάνης.

«Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό» ανέφερε δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον πρωτοφανή κατήφορο που έχει πάρει η πολιτική ζωή και ο τρόπος άσκησης της εξουσίας.
Σχολιάστε