Τροχονόμος έξω από τη βουλή έδιωχνε με απειλές αυτόπτη μάρτυρα

Το τροχαίο που συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από το Κοινοβούλιο  και που σήμερα ο 23 χρονος Ιάσονας είναι κλινικά νεκρός , αν δεν ήταν τα social media ίσως σήμερα να μιλούσαμε για ένα μηχανόβιο που έκανε σούζες στην Βασιλίσσης Σοφίας και πέρασε με κόκκινο. Μπορεί η Υπουργός να μην φέρει προσωπική ευθύνη για το τροχαίο αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τις πρώτες ώρες επιχειρήθηκε να αποσιωπηθεί το περιστατικό και η εμπλοκή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της, επιβεβαιώνοντας μια ακόμη παθογένεια του πολιτικού συστήματος.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγα μόλις λεπτά μετά το μοιραίο τροχαίο όπου το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη, εμβόλισε τη μηχανή του άτυχου Ιάσονα, ο τροχονόμος που είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας έξω από την είσοδο της Βουλής επιχειρεί να διώξει αυτόπτη μάρτυρα με απειλητικό ύφος, αντί να τον κρατήσει όπως ορίζει ο κανονισμός.

Αφού έχουν ήδη ανοίξει τη μπάρα και έχουν «κρύψει» το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο της πρώην υπουργού, συνεχίζουν την προσπάθεια συγκάλυψης. Μάλιστα ο τροχονόμος φέρει ευθύνη για το τροχαίο μιας και είναι εντεταλμένος να παρακολουθεί το σημείο, στο οποίο τα υπηρεσιακά οχήματα εισέρχονται παράνομα μιας και  δεν υπάρχει σηματοδότης στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας που να επιτρέπει την είσοδο αριστερά, στη διασταύρωση με την Ακαδημίας.

Τι ακριβώς κάνει ο τροχονόμος κύριε αρχηγέ της ΕΛΑΣ; Ποιες παράνομες πράξεις έγιναν από τα αστυνομικά όργανα μετά το συμβάν; Ποια στοιχεία πιθανά να χάθηκαν ή να αλλοιώθηκαν; 

Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και γεννά ερωτηματικά για τη συνέχεια….

https://youtu.be/MnwrEIHJ2p8ρρ

Τι συνέβη την Παρασκευή; 

Μπορεί η στροφή αριστερά να απαγορεύεται από την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στην είσοδο της βουλής αλλά καθημερινά οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι υπηρεσιακοί εισέρχονται παράνομα από εκεί κόβοντας με την συνδρομή του τροχονόμου την κυκλοφορία. Αυτό είναι άμεσο αποδεικτέο από το υλικό στις κάμερες. Προφανώς την Παρασκευή ο οδηγός με το υπηρεσιακό της Μπακογιάννη έστριψε βιαστικά και δεν είδε την μηχανή που ανέβαινε την Βασιλίσσης Σοφίας μιας και προπορευόταν όπως εικάζεται ένα ΤΑΧΙ,  ενώ αποτελεί βασικό ερωτηματικό που ήταν ο τροχονόμος και αν του έκανε σήμα να περάσει. Σε μια τέτοια όμως περίπτωση ο τροχονόμος  θα έπρεπε να είχε κόψει το ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας. Συμπερασματικά το ποιο πιθανό είναι όλα να έγιναν βιαστικά, όπως συνήθως γίνεται από άτομα που οδηγούν αυτοκίνητα πολιτικών προσώπων ή μεγαλοπαραγόντων. Ποιος δεν έχει δει στο δρόμο αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού να κινούνται επικίνδυνα, κάνοντας ελιγμούς; Είτε με υπουργούς , είτε με βουλευτές, είτε με πρέσβεις, είτε με επιχειρηματίες, είτε με επώνυμους …. Το κρίμα εδώ είναι πως ένα παλικάρι θα χάσει τη ζωή του, μιας και είναι κλινικά νεκρό.
Σχολιάστε