Συγκέντρωση κατά του εορτασμού των 200 ετών από εθνομηδενιστές ανθέλληνες

Το περιθώριο ξαναχτυπάει. Οι γνωστοί άγνωστοι υπάλληλοι ξένων κέντρων που απεργάζονται τον Ελληνισμό και επιδιώκουν μια Ελλάδα διαλυμένη και υποταγμένη στη νέα τάξη και στον ισλαμικό φονταμενταλισμό, διοργανώνουν μια ακόμη συγκέντρωση κατά της Ελλάδας.

Αυτοί που καίνε σημαίες, που φώναζαν «στο διάολο η οικογένεια και η πατρίς» και που  διαδήλωναν για τον εκτελεστή δολοφόνο Κουφοντίνα, τα αγαπημένα παιδιά του παρακράτους και των πρεσβειών( όπως η Τουρκική), εμφανίστηκαν ξανά για να στραφούν κατά του εορτασμού των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία, όχι γιατί διαφωνούν με το πρόγραμμα αλλά με την αιτία που είναι το γεγονός της Απελευθέρωσης και της συγκρότησης του ελληνικού κράτους.

Διοργανώνουν λοιπόν μια συγκέντρωση αύριο στο Πεδίο του Άρεως, και την διαφημίζουν χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια αντίδραση από το επίσημο κράτος γιατί είναι και αυτοί μέρος του συστήματος με συγκεκριμένη αποστολή και ατζέντα.

Ενώ έχουν απαγορευτεί οι παρελάσεις και ο κόσμος θα μείνει κλειδωμένος στα σπίτια του, οι πράκτορες του εθνομηδενισμού μπορούν ελεύθερα να διαδηλώνουν και να βρωμίζουν την ζωή μας.  Πόσοι είναι; Ελάχιστοι, αλλά έχουν ένα ευρύτερο πολιτικό μανδύα που τους αβαντάρει και μιας κυβέρνηση που επιθυμεί να διαδηλώνουν για να φτιάχνει το δικό της άλλοθι.

 
Σχολιάστε