Ντροπή! Απέκλεισαν την Εκκλησία από το επίσημο δείπνο των 200 ετών

Απίστευτη προσβολή με αρνητικό συμβολισμό ο αποκλεισμός της Εκκλησίας της Ελλάδας, δηλαδή της Ορθοδοξίας από το επίσημο γεύμα που δόθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για τα 200χρόνια από την Επανάσταση του Γένους.

Μόνο αρρωστημένα μυαλά, που εχθρεύονται την Ορθοδοξία και σε κάθε ευκαιρία το δείχνουν, θα μπορούσαν να κάνουν μια τέτοια απρέπεια, που προσβάλει βάναυσα τον Ελληνισμό. Ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ούτε κάποιος εκπρόσωπος του, καλέστηκε να παραβρεθεί στην συγκέντρωση που οργάνωσαν οι απόγονοι των Κωλέτηδων και των Μαυροκορδάτων.

Πουθενά το τιμημένο ράσο που κράτησε όρθιο το Γένος στα 400 χρόνια σκλαβιάς, που μπήκε μπροστά ενέπνευσε, στήριξε και ευλόγησε τον ξεσηκωμό, που πότισε με αίμα το δέντρο της Λευτεριάς.

Ήταν εκεί τα διεφθαρμένα τζάκια , πολιτικά και επιχειρηματικά, η σάπια ελίτ που φτωχοποίησε τη χώρα πλουτίζοντας, αλλά δεν υπήρχε θέση για έναν παπά.  Η ΠτΔ που δεν φημίζεται για την πίστη της,  θεώρησε πως η Εκκλησία δεν έχει θέση, κάτι που συνηγόρησε και το Μαξίμου μιας και συνδιοργάνωσε με την Προεδρία το δείπνο. Τελικά η Εκκλησία ενοχλεί, είναι προφανές και φάνηκε στη διαχείριση της επιδημιολογικής κρίσης.

Δεν ήταν επίσης παρόντες ούτε οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά ήταν ο αναντικατάστατος τραπεζίτης Στουρνάρας γιατί όλα τα κινεί το χρήμα και οι έμποροι- πραματευτάδες που είναι τα πραγματικά αφεντικά.

Δεν παρέλειψαν να παρασημοφορήσουν τους αρχαιοκάπηλους που κρατούν την πολιτισμική μας κληρονομιά στο Λούβρο και στο Βρετανικό Μουσείο.
Σχολιάστε