OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ ανάμεσα στους εθνομηδενιστές που έσκισαν την εικόνα της Παναγίας

Η προκλητική ενέργεια την περασμένη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, από μια χούφτα εθνομηδενιστών, που διαδήλωναν υπέρ του δολοφόνου εκτελεστή  Δημήτρη Κουφοντίνα, αποκάλυψε μια ακόμη δυσάρεστη πλευρά που δείχνει πως τα κυκλώματα αυτά έχουν διεισδύσει παντού.

Ανάμεσα στα άτομα που βεβήλωσαν την εικόνα της Παναγίας και τον Σταυρό, τα δύο σύμβολα της Ορθοδοξίας που είχε στο δίκυκλο του πολίτης, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο που διαμαρτύρονταν οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα, ήταν και μια διδάσκουσα στο ΕΚΠΑ.

Η διδάσκουσα που πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες και υποτίθεται μεταφέρει γνώση σε φοιτητές ήταν ανάμεσα στους εθνομηδενιστές που φώναζαν «Στο δι@λο η οικογένεια, στο δι@λο και η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς» και ποδοπάτησαν και έσκισαν τα Σύμβολα της Ορθοδοξίας.

Η κρατικοδίαιτη καθηγήτρια του τμήματος κοινωνιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι η  Ά. Χ. η οποία όταν δεν διδάσκει, έχει ακτιβιστική – φεμινιστική δράση με περιθωριακές ομάδες που αποστολή έχουν να εκμαυλίσουν την κοινωνία και να σπείρουν το σπόρο της απατρίας, του αθεϊσμού  και της κατάρρευσης της κοινωνίας των αξιών.

Πως το Πανεπιστήμιο επιτρέπει τέτοια ποιότητας άτομα να ανήκουν στο εκπαιδευτικό προσωπικό; Η αποπομπή της είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει άμεσα η διοίκηση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προστατεύοντας το κύρος του ιδρύματος και σεβόμενη την κοινωνία που το χρηματοδοτεί.

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice

S&P Global: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Ισραήλ λόγω «γεωπολιτικών κινδύνων»

otavoice