Εθνομηδενιστές αντίχριστοι κατέστρεψαν εικόνα της Παναγίας στο κέντρο της Αθήνας

Σκηνές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές βίας σκοταδισμού και καταπίεσης εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με θύμα άνδρα ο οποίος έκανε το λάθος να περάσει από σημείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε πορεία εθνομηδενιστών και περιθωριακών, έχοντας στο καλάθι της μοτοσυκλέτας του, μια εικόνα της Παναγίας.

Νεαρά άτομα τα οποία διαδήλωναν υπέρ των «δημοκρατικών δικαιωμάτων»,  φωνάζοντας συνθήματα κατά της οικογένειας και της πατρίδας, ξεδίπλωσαν όλες τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους σχίζοντας και πετώντας την εικόνα της Παναγίας,  ενώ ο πολίτης του οποίου οι «δικαιωματιστές» δεν αναγνώρισαν το δικαίωμα του θρησκεύειν… δεν μπόρεσε τρομοκρατημένος να πει λέξη .

Όπως φαίνεται στο βίντεο αρχικά οι συγκεντρωμένοι, που μεταξύ τους πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν και αλλοδαποί, βγάζουν την εικόνα από το καλάθι σπάνε την κορνίζα και την πετούν στον δρόμο ειρωνευόμενοι τον ηλικιωμένο άνδρα. Όταν ο χριστιανός  πηγαίνει να μαζέψει την εικόνα από τον δρόμο κάποιοι του την παίρνουν από τα χέρια και την σκίζουν επιδεικτικά με μανία.

Η θλιβερή σκηνή δεν σταματά όμως εκεί. Ακόμη κι όταν ο άνθρωπος μάζεψε τα κομμάτια και πήγε να φύγει δυο νεαρές κοπέλες τα πήραν από το καλάθι της μηχανής για να τα σκίσουν ακόμη περισσότερο.

Μια θλιβερή εικόνα που εκθέτει το ελληνικό κράτος το οποίο είναι έρμαιο σε ομάδες που προσβάλλουν τα εθνικά και ιερά σύμβολα και κινούνται με βία κατά ανυποψίαστων πολιτών ακόμη και στο ποιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας. Εντύπωση μας κάνει και δεν αποσαφηνίζεται αν εκείνη την ώρα υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις για την παράνομη ούτως ή αλλιώς συγκέντρωση λόγω των μέτρων και αν επενέβησαν για προσβολή ιερού συμβόλου. Για να ρίξουν κλίσεις λόγω covid λόγος δεν γίνετε γιατί αυτές οι ομάδες λειτουργούν κάτω από καθεστώς μόνιμης ασυλίας.

Πηγή πληρ.  orthodoxia.info
Σχολιάστε