Αποκάλυψη: Αναρχικοί ή ενοικιαζόμενοι παρακρατικοί χούλιγκαν έδρασαν στη Νέα Σμύρνη;

Αποκαλυπτική είναι η δημοσιογραφική έρευνα του δημοσιογράφου Γιώργου Αδαλή, για τα χθεσινά πρωτοφανή έκτροπα στην Νέα Σμύρνη κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας για τα γεγονότα αστυνομικής βίας που εκτιλύχθησαν την περασμένη Κυριακή στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο των επεισοδίων και το φωτογραφικό υλικό, στην επίθεση που δείχνει προμελετημένη έδρασαν συγκεκριμένα άτομα επιδιώκοντας να χυθεί αίμα αστυνομικού. Δεν μιλάμε για πλήθος πολιτών αλλά για οργανωμένες ομάδες χούλιγκαν και μπαχαλάκηδων με τον κατάλληλο πολεμικό εξοπλισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που άτομα αυτής της προέλευσης εμφανίζονται σε συγκεντρώσεις και πρωτοστατούν σε έκτροπα.

Ποιος είναι ο καμικάζι που εμφανίζεται μέσα από το πλήθος και ρίχνει με επαγγελματισμό τον αστυνομικό βορά σε μαινόμενους «διαδηλωτές»;

Η ανάρτηση του Γιώργου Αδαλή που περιγράφει το χρονικό και την μεθοδολογία που έδρασαν οι εκτελεστές του σχεδίου είναι αποκαλυπτική:

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;
Ξεκινήστε να βλέπετε το επίμαχο βίντεο, μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι μηχανές με μεγάλη ταχύτητα να διασχίζουν τον δρόμο. Ο κόσμος σπάει μόλις τις βλέπει κι αρχίζει να τρέχει. Όλοι τους! Όλοι εκτός από έναν! Ο οποίος έρχεται από το πουθενά, δεξιά από το μονοπατάκι της Πλατείας!

Και προσέξτε τις κινήσεις του για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα:
Στην φωτό #1. ο υποτιθέμενος αναρχικός, την στιγμή που οι μηχανές των αστυνομικών περνούν ακόμα, ξεκινά ελαφρά πηδηματάκια, ως σαν αθλητής και αμέσως ξεκινά να τρέχει παράλληλα με τις μηχανές!
Φωτό #2.: Έχει ήδη διανύσει 100 περίπου μέτρα τρέχοντας παράλληλα με τις μηχανές. Είναι απόλυτα μόνος του. Ουδείς τρέχει ή βρίσκεται μαζί του. Ουδείς τον ακολουθεί.
Φωτό #3.: Σαν να γνώριζε όταν ξεκίνησε την κούρσα των 150μ. ότι οι μηχανές θα σταματήσουν εκεί και αρπάζει τον συνοδηγό της μηχανής, τον πετά κάτω και ξεκινά να τον κλωτσά! Αμέσως μετά, αρχίζουν να συρρέουν πλήθος αναρχικών οι οποίοι κυριολεκτικά χτυπούν με ότι βρουν τον πεσμένο αστυνομικό!
Δεν χρειάζεται και πολλά γράμματα, για να καταλάβεις ότι αυτός με την φόρμα με την λευκή ρίγα, είναι εκπαιδευμένος παρακρατικός! Οτι το σκηνικό ήταν ΚΑΡΑστημένο στο συγκεκριμένο σημείο με σκοπό να χυθεί αίμα! Στημένο από παρακρατικούς που «ενοικιάζονται» είτε από εδώ είτε από κεί!
Είναι Έλληνας ή αλλοδαπός ;
Σχολιάστε