Κουβαρδάς η ΔΕΗ, ανακοίνωσε 10% έκπτωση σε όσους ταλαιπώρησε

Ταλαιπώρησε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγω αδυναμίας να αποκαταστήσει τις βλάβες στο δίκτυο , μάλιστα κάποιες χιλιάδες για 4η ημέρα βρίσκονται στο σκοτάδι και μετά από την δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού για μείωση του τιμολογίου, ανακοίνωσε έκπτωση της τάξεως του 10%.

Κουβαρδάς λοιπόν η ΔΕΗ αποφάσισε να προχωρήσει σε έκπτωση 10% στους λογαριασμούς του Φεβρουαρίου, ανεξαρτήτως προμηθευτή σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα. Τι σημαίνει αυτό; Σε μια μέση μηνιαία κατανάλωση 200 ευρώ, ο ταλαιπωρημένος πολίτης ή μικροεπαγγελματίας θα λάβει ως ηθική αποζημίωση 20 ευρώ. Προφανώς εκεί στη ΔΕΗ τα βλέπουν όλα με αριθμούς, εξού και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει αποψιλωθεί από τεχνικούς για να βγαίνουν τα μνημονιακά νούμερα και οι πλουσιοπάροχες αμοιβές των μελών της διοίκησης.

Μήπως αντί να μοιράζεται 20 ευρα, ως ελεημοσύνη στους ταλαιπωρημένους πολίτες,  να προσλάβετε τεχνικούς στο ΔΕΔΔΗΕ; 

Η έκπτωση θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο», αναφέρει ο Διαχειριστής.
Σχολιάστε