Κομματικός κομισάριος της ΝΔ κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα

Την ώρα που ο Νόμος Κοζάνης πλήττεται από την πανδημία με δεκάδες νεκρούς, την ώρα που τα καταστήματα  είναι κλειστά περίπου εδώ και τρεις μήνες λόγο του lockdown που έχει επιβληθεί και που πολλά από αυτά είναι αβέβαιο εάν θα ξανανοίξουν, ο επικεφαλής κομματικός κομισάριος της κυβέρνησης στο νομό επιλέγει προσφέροντας υπηρεσίες στην παράταξη του, να στοχοποιήσει την τοπική κοινωνία και να την παρουσιάσει ως αποκλειστική υπαίτια για την τραγική κατάσταση που επικρατεί.
Σύμφωνα με το βίντεο που ανάρτησε το  kozan.gr και περιέχει απόσπασμα από τις χθεσινές δηλώσεις, στον τηλεοπτικό σταθμό West, του προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη, το κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε ένα κομματικό παραλήρημα προκαλεί και κατηγορεί για παραβατικότητα τους πολίτες της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας,

Παρέδωσε μαθήματα υγειονομικής συμπεριφοράς και έκανε λόγο για τις μάσκες που δεν φορούν σωστά πολλοί συμπολίτες  του αλλά το ποιο εξωφρενικό είναι για τα μαγαζιά της περιοχής, που όπως είπε (βίντεο 1:37): “Όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό που το λέω, αλλά δουλεύανε. Δουλεύανε όλα τα μαγαζιά, από έξω – από μέσα. Αυτά, ενώ, λογικά θα έπρεπε να ήταν κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα”.

Μάλιστα σε ερώτηση για τα ελλιπή μέτρα στήριξης της αγοράς είπε πως αυτά μπορούμε να δώσουμε τι να κάνουμε, δηλώνοντας ικανοποιημένος. Βέβαια τα τακτοποιημένα κομματικά στελέχη δεν έχουν άγχος, βρέξει χιονίσει.
Σχολιάστε