OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ιερό κυνηγητό: Σύλληψη ιερέα και επιβολή προστίμων σε 40 πιστούς στη Λάρισα

Η επιλεκτική δίωξη ιερέων και πιστών συνεχίζεται. Το πρωί της Κυριακής πιστοί προσήλθαν να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στην ιερά μονή της Αγίας Παρασκευής του παλαιού ημερολογίου, στη Λάρισα και κάποιοι φρόντισαν να καταγγείλουν το γεγονός ισχυριζόμενοι  που δεν τηρήθηκαν τα μέτρα που είχαν τεθεί σε εφαρμογή από το Σάββατο για την διασπορά του κορονοϊού.

Οι καταδότες-διώκτες πληροφόρησαν την αστυνομία που επενέβη όταν τελείωσε η Θεία Λειτουργία, με αποτέλεσμα να επιβάλει πρόστιμα στους 40 περίπου παριστάμενους και παράλληλα να συλλάβει τον 37χρονο ιερομόναχο.

Ο ιερέας που  συνελήφθη σαν επικίνδυνος τρομοκράτης, με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας παρέμεινε κρατούμενος, και εχθές του επιβλήθηκε τρίμηνη φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα, επειδή επέτρεψε την είσοδο και την παραμονή των πιστών στην εκκλησία. Παράλληλα επέβαλαν στον ιερομόναχο πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Δυστυχώς τον ιερομόναχο δεν τον έλεγαν Βερβεσό και δεν είχε καν ιονιστή στην εκκλησία…. ούτε είναι σύντροφος αγωνιστής της δημοκρατίας να έχει άσυλο.

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ισημερινός λόγω ενεργειακής κρίσης

otavoice

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice

Γάζα: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πέρασαν 276 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

otavoice

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: 343 εγκρίσεις την πρώτη εβδομάδα

otavoice

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία -Πλημμύρισαν δρόμοι στη Θεσσαλία

otavoice