Έκκληση: Δώστε αίμα για τον Tigran -ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Έκκληση απευθύνουν σε εθελοντές αιμοδότες και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη συγγενείς και φίλοι του Αρμένιου Tigran Sargsyan που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μιας κια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, Να θυμίσουμε ότι ο Tigran μεταφέρθηκε στην Ελλάδα από την Αρμενία μετά από γέφυρα ζωής που έστησαν το OTAVOICE.GR και η διαδικτυακή ομάδα Αρμένιοι και Φίλοι Αρμενίων.

‼️ΈΚΚΛΗΣΗ‼️
‼️Αίμα και Αιμοπετάλια ‼️
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.🇬🇷❤️🇦🇲
Ο φίλος μας Ντικράν Σαρκσιάν έχει ήδη εισαχθεί το νοσοκομείο ο «Ευαγγελισμός». Σήμερα ξεκίνησε την χημειοθεραπεία με στόχο να καταστραφεί ο ασθενής μυελός. Καθόλη τη διάρκειά της θα πρέπει να του χορηγούνται τρείς φιάλες αίμα ημερησίως. Η ανάγκη είναι μεγάλη.
Όσοι φίλοι θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να δώσετε Αίμα και Αιμοπετάλια σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας αρκεί να τονίσετε πως προορίζονται για τον «»»Sargsyan Tigran του Araratt νοσοκομείον Ευαγγελισμός»»».
Σε εξετάσεις συμβατότητας έχουν υποβληθεί όλα τα μέλη της οικογένειάς του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ενεργήσουν ως δότες απέναντί του. Η μεταμόσχευση πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε και τα δεκάδες μηνύματα που στέλνετε στην ομάδα αλλά και στην οικογένεια!
Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις!🇦🇲❤️
Σχολιάστε