Αντιπροέδρος ΕΟΔΥ κατά Εκκλησίας- Χρεώνει στα Θεοφάνεια τα κρούσματα επόμενων εβδομάδων

Συνεχίζουν κυβερνητικά στελέχη να επιτίθονται στην Εκκλησία για να καλύψουν τις δικές εγκληματικές ανεπάρκειες και να στρέψουν την κοινωνία σε άλλη κατεύθυνση. Αντί να απολογούνται για το ανεξέλεγκτο άνοιγμα συνόρων και τα ελλιπή μέτρα ( ειδικά στις μεταφορές) , μετατρέπονται σε δημόσιοι κατήγοροι και κουνάνε το δάκτυλο σε πολίτες και Εκκλησία.

Τη σκυτάλη πήρε ο διορισμένος κομματικός  αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή στον ΑΝΤ1 κατηγόρησε ευθέως την στάση της Εκκλησίας και την χρέωσε ως υπαίτια για τα κρούσματα που θα εμφανιστούν στις επόμενες 15 ημέρες.

«Εννοείται ότι μας προβληματίζει η χθεσινή εικόνα» είπε σχετικά με τα υποτιθέμενα «κρούσματα» συνωστισμού σε εκκλησίες στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανίων και συμπλήρωσε ότι «έπειτα από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε τον λογαριασμό». Λογαριασμό από τις άδειες εκκλησίες;

Προφανώς ο συνωστισμός των πολιτών στην καθημερινή μετακίνηση τους στα ΜΜΜ ή σε άλλες δραστηριότητες δεν αποτελεί πηγή μόλυνσης. Μόνο στις εκκλησίες για το «τεράστιο» κυβερνητικό στέλεχος υπάρχει κίνδυνος διασποράς. Μόνο που μέχρι σήμερα στις Εκκλησιές μας , έχουν κοινωνήσει πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες και τα κρούσματα επί 10 μήνες σε όλη τη χώρα είναι μόλις 140 χιλιάδες.

Σε ερώτηση  για το ενδεχόμενο να «σκληρύνουν» τα μέτρα, ξεκαθάρισε ότι, «όταν υπάρχει επιβάρυνση θα σφίγγουν τα μέτρα, όταν υπάρχει καλυτέρευση θα χαλαρώνουν».

 
Σχολιάστε