OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τριντό: “Το δεύτερο κύμα έθεσε σε κίνδυνο την οικονομική ανάκαμψη του Καναδά”- Πρόγραμμα 77 δις

(CNN) Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό , αναγνώρισε σε συνέντευξη τύπου,  ότι το δεύτερο κύμα του κοροναϊού έθεσε σε κίνδυνο την οικονομική ανάκαμψη του Καναδά και δεσμεύτηκε για πρόγραμμα στήριξης περισσότερα από 77 δισεκατομμύρια δολάρια ως κίνητρο.

“Αυτή θα είναι μια σημαντική επένδυση για να επιστρέψουμε την οικονομία μας στην πορεία και είναι μια επένδυση που θα διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω”, είπε σε συνέντευξη Τύπου στην Οτάβα.
Το πρόγραμμα θα δώσει προτεραιότητα σε νέες οικογένειες και άλλες κοινότητες που έχουν επηρεαστεί, είπε, προσθέτοντας ότι το ιστορικό κίνητρο θα είναι ίσο με περισσότερο από το 3% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος.
Το μέσο εβδομαδιαίο ποσοστό θετικών στον κορονοϊό  στον Καναδά έχει αυξηθεί σε περισσότερο από 7% την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά.
Σε συνέντευξή του με τον συνεργάτη του CNN CBC, ο Trudeau είπε ότι λόγω της αύξησης των περιπτώσεων στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να απαγορεύει τα περισσότερα μη απαραίτητα ταξίδια στον Καναδά, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης μερικού κλεισίματος των συνόρων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
“Μέχρις ότου ο ιός είναι πολύ πιο υπό έλεγχο παντού σε όλο τον κόσμο, δεν πρόκειται να απελευθερώσουμε τους περιορισμούς στα σύνορα”, δήλωσε ο καναδός πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice

S&P Global: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Ισραήλ λόγω «γεωπολιτικών κινδύνων»

otavoice